cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 2010 model 1.4 Polo DSG aracım var ve yol bilgisayarında yakıt göstergesi bulunmuyor. Kendi aracımın anlık yakıt tüketimini izlemek ve yakında ikinci el araba alacak birkaç arkadaşa faydası dokunması için (arabaların beyninde yer alan hata kodları vs) yukarıda görmüş olduğunuz cihazı aldım. Aleti arabaya taktım, telefona Torque uygulamasını yükledim (ücretsiz sürüm) ve kontrol etmeye başladım. Anlık devir (bağlantı bluetooth olduğu için biraz gecikmeli aslında) ve throttle gibi birkaç opsiyon çalışırken, depodaki benzin, anlık yakıt tüketimi ve hava sıcaklığı (arabanın bilgisayarında var aslında) çalışmıyor. Bu araçta yakıt konusunda hiç bir sensör bulunmuyor mu yoksa uygulamanın tam sürümünü mü indirmem gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Selam, Ucuz sensörden kaynaklı da olabilir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar