Bloodscalp Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 10 haziran da bende eno larin grubunda takilicam sanirim.Caster acmazi dusunuoyorum ne onerirsiniz tecrubeli alb ler... Body Sorc dusunuodum da tam emin deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Kusura bakmayin okuldakı klavyeler cok dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 ice wizy aç alb için en iisi o die biliom ama gel chanter yapalım seni hib de lol[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 yok abicim canin ne istiyorsa onu aç trend kurbanı olma her class ın her specin bi değeri bi zevki var ama pure body sorc olmaz bi şekilde 2. bi spec line daha seçmen gerek. (puan artıyor :) ) Ona iyi karar ver derim[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Yok zati 48 Body 24 Mind dusunuodum..ya evet tabi de gimped bisiy acmayalaim simdi:) oskicim haklisin aslinda gelem oraya ozledim hibi:) acarim bi light eld... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Aslında body düşünüyorsan 39 mind 37 body derim http://daoc.catacombs.com/cbuilder15.cfm yukarıdaki siteden bi bak istersen[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 wind theurgist öneririm[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 hehe gel tabe bak ben si de aldım sonunda hehe mis gibi oynarız[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Pşt grup üyelerini çalmasanıza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Relovine Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Enes benide alcannı gruba? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 bakarız azmi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 39 Mind 37 Body iyide yeterli dmg weremeyebilir sanki rvr de zaten resistler yuksek bilmiorum tabi hic oynamadim sorc fln ama... theurgist de olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Gelin albiona gelin hibi bırakın gelin albe :)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar