Sistem Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Merhabalar ; Öncelikle serverımızın ilk dönemi bir hayalle başladı ve büyümeye gelişmeye daha ileriye yelken açtı 2 aydır büyük bir hızla çoğalan online user sayımız artmakta buda bizim verdiğimiz hizmetin sohbet ortamındaki rahatlığın meyvesidir. Sizide bu güzel ortama beklemekteyiz herşey forum değildir canlılık daha iyidir :D Saygılarımla .. Serverımıza Bağlanmak için Bir chat programınız olması gerekir bunu www.MircTurk.com dan indirebilirsiniz. Daha sonra ise yapmanız tek şey irc.mircturk.com 'a bağlanmaktır. Herkese seviyeli ve sohbetler.[signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn My Photo Yorumlarınız !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 baştan alalım...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 tamam...[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar