Darksun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Hmm artıcağına bir anda azaldı düzeldi sanırım[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: riglous, 13 Aralık 2004 06:06 tarihinde demiş ki: said: Pirvan, 13 Aralık 2004 02:37 tarihinde demiş ki: İşte insanları tanımadan yorum yapmak budur arkadaşlar. Ben ideal dediğiniz o şeyle ilgili çok uğraştım. Birçok çalışmaya katıldım ama hepsinin nafile olduğu gibi bir fikir cereyan etti şu sıralar içimde.. Zaten bir mutsuzluk ve umutsuzluk durumum var bu da sıkılmamdan kaynaklanıyor bunun sebeplerini oturup 4 saat anlatmıcam.. Uzun saçlı olduğum için saldırıya uğradım dün, ayırdılar direk de birini tutup yere vurdum güzel.. Ben bu ülkeden gitmem ama zor yaşayacağım gibi görünüyor.. Neyse düzeltmek en güzel çözüm ama o imkan elinize hiç geçemiyor ve sadece içiniz içinizi kemiriyor gördükçe o haksızlığı,saçmalığı.. Aynı olay TürkTelekom dada kendini gösteriyor işte vurdumduymaz şekilde hala kullanıcı alıyorlar. 5.5terrabit çıkışımız var.. Finlandiya da bir üni. nin çıkışı 1 terrabit. Abd de kaliforniya üni. çıkışı 1.5 terrabit. Yani adamlar 1000 öğrenciyle 1.5 kullanıyor, biz ülkece 5.5 kullanıp hala üye alma çabasına giriyoruz.. hicbi yere kipirdama. kal oldugun yerde. ben amerikadayim noluyo? uni. firewall s.cti baalantimin icine. 30 dakikada bir discon. hadi 30 dakika duzgun oynasam neyse, 5 dakikada bi ping 3k'ya firliyo. yurtdisina cikmak sorun diil, talihsizseniz, gider orda da buluyo sizi. bi de ustune ondan sonra gurbet hasreti, aaaaaaaaaaahhhhh ahhhhhhhhhh! Arkadaşım Türkiyede bazı bölgelerde 5dk düzgün oynuyorsun 30dk geberiyorsun. Ayrıca oyun içindeki ping den bahsediyorsun sen bir süredir adsl bazen gittimi 2 gün gelmiyor. Yani neyi savunuyorsun ki rakamsal gerçeklik var işte bunu ben söylemiyorum Hürriyet gazetesinde de yazdı. 5.5Terrabitlik bağlantıyla ülke değil şehir idare edemez dendi.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner TurkPortalCenter *Türkiyenin Portalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 allah belasını versin bu pingin 1t leasline bağlantım var 8000 pingle oyunmu oynanır..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 bu telekom yetkililerine iyi 1 sopa lazim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: Pirvan, 13 Aralık 2004 11:35 tarihinde demiş ki: Arkadaşım Türkiyede bazı bölgelerde 5dk düzgün oynuyorsun 30dk geberiyorsun. Ayrıca oyun içindeki ping den bahsediyorsun sen bir süredir adsl bazen gittimi 2 gün gelmiyor. Yani neyi savunuyorsun ki rakamsal gerçeklik var işte bunu ben söylemiyorum Hürriyet gazetesinde de yazdı. 5.5Terrabitlik bağlantıyla ülke değil şehir idare edemez dendi. Bu yurtdisina gitmek icin bi sebep mi? Yurtdisinda hic yasadin mi? Konu olmadik yerlere sapacak. sorun bliz'de de var. yani US ping'leri de eskisine gore kotulesti.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ya oyunu gecin dun yabanci web siteleri bile acilmiyordu..[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 şuan giremiyorum bile uthenticating diyip kaliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 bende giremiyorum servermi gocuk ip lrmi blocklandi:P[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: riglous, 13 Aralık 2004 19:44 tarihinde demiş ki: Bu yurtdisina gitmek icin bi sebep mi? Yurtdisinda hic yasadin mi? Konu olmadik yerlere sapacak. Evet arkadaşım sadece sana pasaport vermiyorlar bu yaz gittim ve gördüm. Ayrıca sırf birilerine kankalık yapacam diye ne olduğunu bilmeden de ahlak zabıtası kesilmeyin başımıza. Laf olsun diye gitmeyi bile düşünür oldum dedim gidecem demedim, biri birşey dedi herkes o kişiye arka çıkma telaşında. Nedir bu doğal olun biraz. Tanımadığınız insana damgayı yapıştırmayın biraz olgun olun[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner TurkPortalCenter *Türkiyenin Portalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: Pirvan, 13 Aralık 2004 22:31 tarihinde demiş ki: said: riglous, 13 Aralık 2004 19:44 tarihinde demiş ki: Bu yurtdisina gitmek icin bi sebep mi? Yurtdisinda hic yasadin mi? Konu olmadik yerlere sapacak. Evet arkadaşım sadece sana pasaport vermiyorlar bu yaz gittim ve gördüm.2 ay kaldım. Ayrıca sırf birilerine kankalık yapacam diye ne olduğunu bilmeden de ahlak zabıtası kesilmeyin başımıza. Laf olsun diye gitmeyi bile düşünür oldum dedim gidecem demedim, biri birşey dedi herkes o kişiye arka çıkma telaşında. Nedir bu doğal olun biraz. Tanımadığınız insana damgayı yapıştırmayın biraz olgun olun [signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner TurkPortalCenter *Türkiyenin Portalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 [Yanlışlıkla atmışım.][signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner TurkPortalCenter *Türkiyenin Portalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar