Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 lisans yaparken yüksek lisans mezunu oldum. vaaad ap biçız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 GERGE said: Soyledik ya, mumkun. Ama 4 yillik okuldan mezun olduktan sonra askere gitmeden bir 4 yillik okula gidersen tecil ettiremezsin askerligi, alirlar. Alay nerede? mümkün değil. girerken yükseklisansa başka yerde yüksek lisans yapmayacğaım bu sürede falan diye kağıt mı ne imzalıyorsun. en azından ben imzaladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ahah oyle bisi mi var ben lisansi bitirdikten sonra sosyoloji uzerine yuksek yapmayi planliyorum, o sirada bilg muh yuksegim devam ediyor olcak bakalim izin verecekler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 oku oku nereye kadar dkjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 senko said: ahah oyle bisi mi var ben lisansi bitirdikten sonra sosyoloji uzerine yuksek yapmayi planliyorum, o sirada bilg muh yuksegim devam ediyor olcak bakalim izin verecekler mi 2 tane olmuyor aynı anda yök takip ediyorsa sistemden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 2 tane yapıyorum ben nası olmuyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 şimdi tekrar baktım önceden yasaklamıştı yök ama 2011 de serbest bırakılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar