Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herbalısm-Alchemy mı yoksa First aid mı

Blinky

Öne çıkan mesajlar

2 tane primary 3 tane secondary (zaten 3 tane secondary var)

fisrt aid ile savash esnasinsa heal yapamssin down time i kisaltir. Ancak cross heal yapacak birisi varsa o sekilde yapabilirsiniz first aid ile.Cooking de hemen hemen ayni etkiyi gosteriyor + ufakta olsa buff yapabiliuorsun cooking ile. Alcemy yi sadece heal olarak dusuhunmeyin guzel buff yapabiliyorsunuz yuksek skillerde. Pvp de muhakkak bol cesit pot olmasi gerekli yaninizda.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com
Sosyal ağlarda paylaş

skıll dogrultusunda cewabı aldım ama harbıden 1 haftadır dusunuyorum.. letherworkıng skınnıng yapsam hem karlı bır ıs olur hemde elımın altında hep armor olur. ama alchemyde savas esnasında cok ıse yarıoyor . yanı ha 2 kere reslenmısın ha 10 tane mınor heal pot ıcmısın ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OffChu, 13 Aralık 2004 13:46 tarihinde demiş ki:
Uzun vadede "crafting" skillerinin pek bir yararı olacağını düşünmüyorum. Ayrıca level 45-50 den önce zırha veya silaha verilen paraların gereksiz olduğunu söyleyebilirim. First Aid olmazsa olmazlardan. Alch + herb ise sana kalmış.

cok guzel bı yere parmak bastın we fıkırlerımı tamamen deıstırdın..ozellıkle su ''uzun vade'' kelımesı ıle . yanı bosuna cantamda durcak bı sey yapıp satmak yerıne nıye bıten bı sey olan alchemy kasmıyayım kı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...