Blinky Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 sızce hangısını secsem daha yararlı olur bılgısı olan warmı . yanı potıonla mı daha rahat heallanırım yoksa fırst aıdlemı? bıde kac tane skıll alabılıyoruz. enson 3 dıye duymustum 2 normal bıde second dıe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NetMaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 herb. ve alch. prof. skiller... 2 tane prof. skill alabilirsin ama istediğin kadar secondary skill alabilirsin... first aid secondary olduğu için prof. skillerine bir etkisi olmuyor yani gönül rahatlığıyla alabilirsin... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 2 tane primary 3 tane secondary (zaten 3 tane secondary var) fisrt aid ile savash esnasinsa heal yapamssin down time i kisaltir. Ancak cross heal yapacak birisi varsa o sekilde yapabilirsiniz first aid ile.Cooking de hemen hemen ayni etkiyi gosteriyor + ufakta olsa buff yapabiliuorsun cooking ile. Alcemy yi sadece heal olarak dusuhunmeyin guzel buff yapabiliyorsunuz yuksek skillerde. Pvp de muhakkak bol cesit pot olmasi gerekli yaninizda.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Bu arada poitonlarında cooldownu var yani pes pese içemessiniz bi dövüste ancak bir heal pot icmeye vaktiniz olur sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 skıll dogrultusunda cewabı aldım ama harbıden 1 haftadır dusunuyorum.. letherworkıng skınnıng yapsam hem karlı bır ıs olur hemde elımın altında hep armor olur. ama alchemyde savas esnasında cok ıse yarıoyor . yanı ha 2 kere reslenmısın ha 10 tane mınor heal pot ıcmısın .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Uzun vadede "crafting" skillerinin pek bir yararı olacağını düşünmüyorum. Ayrıca level 45-50 den önce zırha veya silaha verilen paraların gereksiz olduğunu söyleyebilirim. First Aid olmazsa olmazlardan. Alch + herb ise sana kalmış.[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ben yararina bakmiyorum pek, çok zevkli crafting skill'leri. resource'ları toplamak/bulmak yeni recipe'ler almak vs.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: OffChu, 13 Aralık 2004 13:46 tarihinde demiş ki: Uzun vadede "crafting" skillerinin pek bir yararı olacağını düşünmüyorum. Ayrıca level 45-50 den önce zırha veya silaha verilen paraların gereksiz olduğunu söyleyebilirim. First Aid olmazsa olmazlardan. Alch + herb ise sana kalmış. cok guzel bı yere parmak bastın we fıkırlerımı tamamen deıstırdın..ozellıkle su ''uzun vade'' kelımesı ıle . yanı bosuna cantamda durcak bı sey yapıp satmak yerıne nıye bıten bı sey olan alchemy kasmıyayım kı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Attığım mesaj çıkmamış alchemy alacaklar fishing skill lerinide yükseltmeleri gerekiyor çünkü bazı şeyler için balık lazım.[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 bence mining (: çok zevkli[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ben herbalism ve alchemy kasiyorum, cok faydali herkese tavsie ederim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Herbalısm-Alchemy kesınlıkle bende tavsıye edıorum pot. lar ıcın cok gereklı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ikisinide al nasılsa first aid secondary diilmi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 peki eşya büyülememi daha iyi yoksa herbalism mi[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 herbalism enchanting'i dover. nasi bi soru bu?[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 crafting skiller hakkındaki yorumlara katılmıyorum ilere inanılmaz armor ve silahlar yapabiliyorsunuz ve satabiliyorsunuz...[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar