Chimera167 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Grissini yiyebilirim minik eklemelerde yapabilirmişim düşündüm chokkella ekledim grissini ile şokella yiyom :) salata istedigim kdr yiyebilirim ton balıgı ile minik bir ekleme yaptım bol mayonezli yiyorum = 2 kilo verdim :) Diet hiç bişey spor herşeydir !!! Haftada 6 gün 3 er saat yüzüom ! :)[signature][hline]Sözlük-Üm Whois ??? [ Chimera ] ! ReSiM aLbUMUM !!! | Home Page | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 eywah diyet yazmışım tiyatro hocam görse öldürür beni Diet o arkadaşlar Türkçe diil çünkü aman aman bab bab bo bab bab bo ( ses açma :) )[signature][hline]Sözlük-Üm Whois ??? [ Chimera ] ! ReSiM aLbUMUM !!! | Home Page | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 O rejimlerle bir yere kadar Chimeracım, hiç tavsiye etmem. Doktor gözetiminde yap derim, öyle şeylerle bünye bozulur. Ben de 20 yaşımda kolestrolden muzdarip yurdum iskender yiyen genci oldum, doktor el attı 14 kilo verdim, bünyenize ve sağlık durumunuza göre diyet yapın. Bilinçsizce bünyeyi hacamat etmeyin.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 gene site adresi mi verdi diye girdim ve $a$ırdım :-O[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 hehe :) www.bk... zuahahah yok artık vermiom host bakımda :P[signature][hline]Sözlük-Üm Whois ??? [ Chimera ] ! ReSiM aLbUMUM !!! | Home Page | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Pyro SlayerTr senin serverın mı ???[signature][hline]Sözlük-Üm Whois ??? [ Chimera ] ! ReSiM aLbUMUM !!! | Home Page | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Diyet yaparsan böyle olur tabii.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Aklıma bu geldi şimdi yaziim Tek bildigim şey hiç bişey bilmedigimdir buna karşılık bi filozof süper bişi demiş Hiçbirşeyi bilmemekte birşeyi bilmektir ! way be ![signature][hline]Sözlük-Üm Whois ??? [ Chimera ] ! ReSiM aLbUMUM !!! | Home Page | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 garbıç plz bab.[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Zayıflıcaksan az yiyeceksin spor yapacaksın ozaman forumunu korursun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: Xanthe, 12 Aralık 2004 02:17 tarihinde demiş ki: forumunu korursun Ey adminler, spor yapmaya davet ediyorum sizi.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ahha hemende almış imla hatasını allah sızın elınıze ve dilinize düşürmesin semra hanımdan betersınız:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 o diyet degil bol spordan kaynaklanan bi kilo kayi hatta haftada 3er saat 6 gun yuzuyosan ve sadece 2 kilo kaybediyosan yuzdugune sukret yuzmeyi biraktigin anda sisiceksin cunku oole grissiniye sokellalar mayonezler ile ben rejim icin zaafim olan cikolatayi birakmaya kasiyorum burda (babam metrodan koliyle biskrem getirir eve, her gun bi paket bitiririm) alma diye bagirdim adama artik dayanamiyorum cikolataya cunku geceleri cikolata diye sayiklayarak yataktan kalkiyorum gunde 3 saatten 6 gun yuzme gibi bi firsatim olsa elimde su an 65 kiloya dusmustum, ideal kiloma yani (76 kiloyum)[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days - Nerdboy from The Elder Scrolls Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 off baya bı almışsın kılo benımde su an bı 5 kılo fln fazlam war yuzme gıbı bı şansım da yok sabahları işim var akşamları da dısarı çıkıp koşulmuyo hava çok soguk garanti hasta olurum evımın onunde basket sahası var ama bı suru ufacık çocuk oynuo sımdı ben gıdıp onların arasına topu verınde ben de oynıyam desem olmaz arkadaslarım anca ayda 1 halı saha macı yapıolar bende arasıra onlara katılamıorum bı spor salonuna yazılmaya karar werdım ama hadı hayırlısı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 yaptığım tek şey bilg. başında oturmak ve normal bir insan gibi yemek yemek, sporda yapmadığım halde bu yediklerim kilo olarak gelmiyo bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 böle yaşa göre ideal boy kilo falan bilgileri nerden bulabiliriz?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ben çok sporcu bir adamımdır.Bilgisayar oynarım. sonra yemegimi yerim sonrada basketbol oynamaya giderim 12 de çıkarım 5 de eve gelirim [ tabi dinlene dinlene aradaa suda ıcıyorum ] kilom gayet normal hiç artmıor azalmıyor güsel memnunum :) fasla yaglı da yemeyın onlarda cok kilo werir.Yagli - tatli yiyecekler.[signature][hline]PENTOGONA UÇAKLA SEN GİRDİN, SEN FENERLİLERİ SEVDİN, LADİN BABA BİZEDE KIYAK YAPSANA, SAMİYENEDE BOMBA ATSANA ------------------------------------------ Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 1.80 im, 74 kiloyum. Biraz fazla aslında boyuma göre, ama vücut çalıştığım için (daha doğrusu 3 ay bırakıp 2 gün önce tekrar başladığım için) normal. Squash öneririm haftada 3 falan oynamaya çalışıyorum, feci enerji sarfettiriyor.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul [Bu mesaj Penthesilea tarafından 12 Aralık 2004 10:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Öldüm ben duba olucam Tiyatrom ve 1 müzikal başladı ptesi çarşamba ve perşembe yüzme iptal diger günlerde yorgunluktan gidemem heralde hüle güle çukulata güle güle mayonez... :([signature][hline]Sözlük-Üm Whois ??? [ Chimera ] ! ReSiM aLbUMUM !!! | Home Page | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 mayonez çok zararlı ya.bu arada çikoaltanında içinde hiç besleyici bir madde yok sadece geçici mutluluk werdırıyo..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: shapshal, 12 Aralık 2004 10:10 tarihinde demiş ki: böle yaşa göre ideal boy kilo falan bilgileri nerden bulabiliriz? up?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Valla onu aynadan anlıoruz bız :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim [Bu mesaj Ruby_DraGon tarafından 13 Aralık 2004 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 diyetisyenlerin kullandığı bi yöntem var. kilonu, boyunun karesine bölüyosun. sonuç 30'dan fazlaysa obezsin diyolar.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: Chimera167, 12 Aralık 2004 01:18 tarihinde demiş ki: Diet hiç bişey spor herşeydir !!! Haftada 6 gün 3 er saat yüzüom ! :) Ohannes!! NErde oturuyodun sen ? il ve ilce ? Yani bu yume olagani tesisini nerden buldun? sitenizin eviniz mi var ? yoksa bi spor klbuu gibi bi yer mi? gorunce heycanlandm direk yazdim . postlara bakmadan ins yazmamaisndr nerde yuzdugunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Istek Vakfı war tarabyada ben Maslak Gazeteciler Sitesinde oturuom taksiyle 2 milyon yazıo hiç bişey yani rahat rahat gidiom[signature][hline]Sözlük-Üm Whois ??? [ Chimera ] ! ReSiM aLbUMUM !!! | Home Page | Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar