Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diyet !!!Tavsiye Edilir !!!

Chimera167

Öne çıkan mesajlar

Grissini yiyebilirim minik eklemelerde yapabilirmişim düşündüm chokkella ekledim grissini ile şokella yiyom :) salata istedigim kdr yiyebilirim ton balıgı ile minik bir ekleme yaptım bol mayonezli yiyorum = 2 kilo verdim :)

Diet hiç bişey spor herşeydir !!!

Haftada 6 gün 3 er saat yüzüom ! :)[signature][hline]Sözlük-Üm Whois ??? [ Chimera ] !
ReSiM aLbUMUM !!!
| Home Page |
Sosyal ağlarda paylaş

O rejimlerle bir yere kadar Chimeracım, hiç tavsiye etmem. Doktor gözetiminde yap derim, öyle şeylerle bünye bozulur.
Ben de 20 yaşımda kolestrolden muzdarip yurdum iskender yiyen genci oldum, doktor el attı 14 kilo verdim, bünyenize ve sağlık durumunuza göre diyet yapın. Bilinçsizce bünyeyi hacamat etmeyin.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Sosyal ağlarda paylaş

o diyet degil bol spordan kaynaklanan bi kilo kayi
hatta haftada 3er saat 6 gun yuzuyosan ve sadece 2 kilo kaybediyosan yuzdugune sukret
yuzmeyi biraktigin anda sisiceksin cunku oole grissiniye sokellalar mayonezler ile

ben rejim icin zaafim olan cikolatayi birakmaya kasiyorum burda (babam metrodan koliyle biskrem getirir eve, her gun bi paket bitiririm) alma diye bagirdim adama artik dayanamiyorum cikolataya cunku geceleri cikolata diye sayiklayarak yataktan kalkiyorum gunde 3 saatten 6 gun yuzme gibi bi firsatim olsa elimde su an 65 kiloya dusmustum, ideal kiloma yani (76 kiloyum)[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days
- Nerdboy from The Elder Scrolls Forums
Sosyal ağlarda paylaş

off baya bı almışsın kılo benımde su an bı 5 kılo fln fazlam war yuzme gıbı bı şansım da yok sabahları işim var akşamları da dısarı çıkıp koşulmuyo hava çok soguk garanti hasta olurum evımın onunde basket sahası var ama bı suru ufacık çocuk oynuo sımdı ben gıdıp onların arasına topu verınde ben de oynıyam desem olmaz arkadaslarım anca ayda 1 halı saha macı yapıolar bende arasıra onlara katılamıorum bı spor salonuna yazılmaya karar werdım ama hadı hayırlısı[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Sosyal ağlarda paylaş

böle yaşa göre ideal boy kilo falan bilgileri nerden bulabiliriz?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

Ben çok sporcu bir adamımdır.Bilgisayar oynarım. sonra yemegimi yerim sonrada basketbol oynamaya giderim 12 de çıkarım 5 de eve gelirim [ tabi dinlene dinlene aradaa suda ıcıyorum ] kilom gayet normal hiç artmıor azalmıyor güsel memnunum :) fasla yaglı da yemeyın onlarda cok kilo werir.Yagli - tatli yiyecekler.[signature][hline]PENTOGONA UÇAKLA SEN GİRDİN,
SEN FENERLİLERİ SEVDİN,
LADİN BABA BİZEDE KIYAK YAPSANA,
SAMİYENEDE BOMBA ATSANA
------------------------------------------

Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!!

Pyramos
MSN = [email protected]
ICQ = 282440074
Sosyal ağlarda paylaş

1.80 im, 74 kiloyum. Biraz fazla aslında boyuma göre, ama vücut çalıştığım için (daha doğrusu 3 ay bırakıp 2 gün önce tekrar başladığım için) normal.

Squash öneririm haftada 3 falan oynamaya çalışıyorum, feci enerji sarfettiriyor.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 12 Aralık 2004 10:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shapshal, 12 Aralık 2004 10:10 tarihinde demiş ki:
böle yaşa göre ideal boy kilo falan bilgileri nerden bulabiliriz?

up?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chimera167, 12 Aralık 2004 01:18 tarihinde demiş ki:

Diet hiç bişey spor herşeydir !!!

Haftada 6 gün 3 er saat yüzüom ! :)

Ohannes!!
NErde oturuyodun sen ? il ve ilce ? Yani bu yume olagani tesisini nerden buldun? sitenizin eviniz mi var ? yoksa bi spor klbuu gibi bi yer mi?

gorunce heycanlandm direk yazdim . postlara bakmadan ins yazmamaisndr nerde yuzdugunu :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...