Way Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 arkadaslar niobe ile oynuyorum bi yerde takıldım..takildigim bolumun adi the sewers gorevin adi ice and corrupt ice ve bi adam daha var onlari korumak zorundasin diyo..onlarin yanina tirman diyo tirmaniyorum.. sora aynen sole diyo: destroy 3 anchors at the base of gear bu bolumu hatirlayan var mi nereyi yokedecegimi anliyamadim..ikide bir korumak zorunda oldugum adamlar oluyo yukardaki ok un gosterdigi yere gidince demir parmakliklar olan bi yer oluyo orayi bomba ile bi turlu patlatamadim ordaki demir parmakliklari mi yokedicem..lutfen yardim edin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ortada dönen bi zımbırtı var üzerine 3-4 tane bomba at geçersin bölümü[hline]ama çooh kamink suun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 atmayi denemistim ama direk olmustu yukardaki adamlar bi daha da denemedim neyse yardimin icin saol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 adamlar zaten tepende orda onlara bakarak uzakalrına bi yere düşür bombayı zaten kodum bombasını taş atar gibi atıyodu uyuz oluyodum[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 bomba atma ortadaki zımbırtıda 3 tane kırmızı ısık war fps modunda vur onları tabancayla[hline]Mekteb-i Sultani Army of BattalGazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Det-Pack attım 5 tane bir tanesi düzgün atmadı ulan karpuz atıyor sanki pazarda Det-Pack öyle atılır mı?Sonra pic oldu adamların HP si neyse sinirlendim yine.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki : silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 First Person modunda 3 kırmızı şeyi vurmak doorusudur ..[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.." Arab, Abdul Alhazred; Necronomicon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 said: Alexi_Septimus, 02 June 2003 00:45 tarihinde demiş ki: Det-Pack attım 5 tane bir tanesi düzgün atmadı ulan karpuz atıyor sanki pazarda Det-Pack öyle atılır mı?Sonra pic oldu adamların HP si neyse sinirlendim yine.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki : silin o goril i auhauha aynısı benmde başıma geldi neyse geçtim ztn niobi ile bitti de ghostla orayı direk geçtm şans işte :)[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar