Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nba 2k14 (ps3)

tinu

Öne çıkan mesajlar

http://www.ign.com/articles/2013/09/26/nba-2k14-review

ign 'den ilk inceleme gelmiş 9,4 almış...

ign video inceleme
[video]http://www.ign.com/videos/2013/09/25/nba-2k14-video-review?feature=oembed" width="459">

bu da gamespot video inceleme

http://www.youtube.com/watch?v=e3xQaqL3eS0
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
BiTcH_oFBaT said:

..

Sevgili xboxdaşım öncelikle hoş geldin.

Ben de xboxda oynuyorum, smacı pota altında nasıl atmaya çalışıyorsun? Right sticki çevirerek mi yoksa X e basarak mı?

eğer right sticki çevirerek yapıyorsan onu büyük ihtimalle turnike olarak algılıyordur.

Öte yandan serbest atışlar tam olarak top adamın elinden çıkarken right sticki bırakman gerekiyor. Yani diyelim ki serbest atış aldın. Önce right sticki aşağı çek tam top elinden çıkma anında right sticki bırak. Bu zamanlamaya göre oyun bir değerleme yapıyor ve senin erken yada geç bırakmana veya tam zamanında bırakmana göre sana bir not veriyor, böylelikle top giriyor ya da girmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

serbest atışları X ile atıyorum. çok eskiden panyede çizgiler dolaşırdı yatay dikey. oyuncunun istatistiliğine göre o yavaş veya hızlı olurdu. sanırsam aynı mantık. Oyuncunun özelliğine göre handikap aralığı ona göre. uzunlarla daha b- bile yapamadım. bazen giriyor bazen girmiyor. bir de right stick ile deneyeyim.

Smaç içinse iki türlüde denedim. alakasız tipler bastı, Howard basmıyor inatla :) ya pası alır almaz anında bastığında gömüyor, ya da hiç... daha şimdilik play-off yaptım, o yeni bitti sezon açınca biraz daha değişir durum herhalde.

Birde şu sağ üst köşede her oyuncunun özelliklerinin olduğu şey nasıl açılıyor? Başta vardı artık yok :(

Bu arada Spanoulis'e asdece 3'lük özelliği şey etmişler. yuh dedim. adam oynayan en iyi gardlardan biri, nasıl yıldızı olmaz?

Son soru: artık all star şeysi yok mu? 3 lük yarışması yapmak istedim ama bulamadım :(
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

..

abi serbest atışları x le attığın için başaramıyorsun, right stick ile atacaksın bi önceki postumda anlattığım şekilde çalışıyor o sistem.
Howard için ise, Right Trigger basılı tutarak X e yüklen potaya doğru koşarak basması lazım howardın.

Oyuncu özelliklerini gösteren şey ok tuşları var ya gamepad'de orada üst ok tuşuna basıcan.

Ek olarak LBye basılı tutarsan smart play özelliği açılır, oyun setlerine göre seni yönlendiriyo ve taktiksel oynamanı sağlıyo.

altında "3" yazanların tek özelliği sadece 3lükçü olmaları değil, en iyi özelliklerinden birinin kritik 3lükler atıyor olması demek. Yani o adam smaçda basar deli asistte yapar her şeyi yapar aslında.

All Star maçları da var, 3lük yarışması da var hatta smaç yarışması da var. Ben My Carrier modunda oynarken all star'a seçilmiştim karakterimle sonra 3lük yarışmasına da katıldım smaç yarışmasına da, smaç yarışması çok zordu ama ve sistemini tamamen guitar hero gibi yapmışlar lol.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...