hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 bugün telefon geldi de yarın ttnet sözleşmem bitiyormuş bilmemne ttnetten arıyorlarmış d smartta bunlara bağlıymış 51 liraya aynı paketi alabiliyormuşum (8mbite kadar limitsiz). ben 68 72 mi ne veriyorum suan normalde mantıklı geldi geçmek ama ne ayak anlamadım d smart diyor sonra ttnetten arıyoruz bize bağlı falan diyor. kullanan var mı?
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 abi taahütün bitiyorsa eğer, ttnete iptal dilekçesi ver. iptal edilsin. İptal edildikten 1-2 gün sonra TTnet arayip %50 indirimli 1 yil kullanma teklifi veriyor. Taahüt de istemiyor. kullan derim.
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 abi şimdi şey kampanyası var galiba,d smart internet+dsmart blue(internetten izleme) 49 tl öyle bi kampanyası var galiba.ilgini çekerse bi araştır
haydari Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ttnet tam manyak . kardeşim ben bu fiyatları kabul etmiyorum dedim. çık git dediler. çıktım. gel yarı fiyata aynısını al dediler. yemezler dedim. süperonline kafa da süper
Öne çıkan mesajlar