hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 bugün telefon geldi de yarın ttnet sözleşmem bitiyormuş bilmemne ttnetten arıyorlarmış d smartta bunlara bağlıymış 51 liraya aynı paketi alabiliyormuşum (8mbite kadar limitsiz). ben 68 72 mi ne veriyorum suan normalde mantıklı geldi geçmek ama ne ayak anlamadım d smart diyor sonra ttnetten arıyoruz bize bağlı falan diyor. kullanan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 abi taahütün bitiyorsa eğer, ttnete iptal dilekçesi ver. iptal edilsin. İptal edildikten 1-2 gün sonra TTnet arayip %50 indirimli 1 yil kullanma teklifi veriyor. Taahüt de istemiyor. kullan derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 abi şimdi şey kampanyası var galiba,d smart internet+dsmart blue(internetten izleme) 49 tl öyle bi kampanyası var galiba.ilgini çekerse bi araştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ttnet tam manyak . kardeşim ben bu fiyatları kabul etmiyorum dedim. çık git dediler. çıktım. gel yarı fiyata aynısını al dediler. yemezler dedim. süperonline kafa da süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar