Jade Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ya Yukledim Cok GUzel Calısıyo Ama Bir Sorun Var Büyü Yaparken Koşturunca Stone Oluyorsun Ekledigim Sphere.ini Deki Komutlarin Hepsini Sildim Nerdeyse Ama Bir Yararı Olmadı Bi Yardım Ediverseniz..[signature][hline]Oynayalim.Net Admin WwW.Oynayalim.Net Online Gaming [Bu mesaj Jade tarafından 12 Aralık 2004 11:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 speedhackenabled=0 yapacaksın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 kullanmayın artık bunları... revision serisi daha iyi.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 sayin abilerim kusura bakmayin ama r402 kıyı yukledım ama speed actım massallah yanı bıfaydası olmadı kusura bakamayın aradım ama bulamadım yanlıs aramısta olabılırım sımdıden herkesden ozur dılıyorum nasıl yapmam gerek_? İyi gunler [Bu mesaj Lifespan tarafından 12 Aralık 2004 15:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Speede pek bir faydası yok sadece yürüme limiti koyabilirsin sphere.ini'den walkregen miydi neydi bir ayar wardı oradan ayarlayacan.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Anladım cevap verdıgınız ıcın cok tsk ederım iyi gunler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ben denemistim o speedhack'i bi ara, alakasiz yerlerde stone olunuyordu :) Hatta arkadaslarla test etmistik. Speed acinca stone etmiyor, alakasiz bi vatandas stone oluyordu.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 [Bu mesaj Jade tarafından 13 Aralık 2004 17:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: Lifespan, 12 Aralık 2004 15:38 tarihinde demiş ki: sayin abilerim kusura bakmayin ama r402 kıyı yukledım ama speed actım massallah yanı bıfaydası olmadı kusura bakamayın aradım ama bulamadım yanlıs aramısta olabılırım sımdıden herkesden ozur dılıyorum nasıl yapmam gerek_? İyi gunler Umarım plevel i yüksek karakterle denememişsindir?[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn | Arion | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resplendent Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 levelin yüksek ise takılmıyorsun direk ko$uyorsun..pleyer acc ile denesen sonuç alırsın ..[signature][hline]Ardhath 29 Kasım 2004 22:18 Tarihinde Demi$ki: Herkez De Komik(!) bu Forumda. Quaxis OnLine Gaming Community Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar