Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zorm.Dll Sorun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya Yukledim Cok GUzel Calısıyo Ama Bir Sorun Var Büyü Yaparken Koşturunca Stone Oluyorsun Ekledigim Sphere.ini Deki Komutlarin Hepsini Sildim Nerdeyse Ama Bir Yararı Olmadı Bi Yardım Ediverseniz..[signature][hline]Oynayalim.Net Admin

WwW.Oynayalim.Net Online Gaming

[Bu mesaj Jade tarafından 12 Aralık 2004 11:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sayin abilerim kusura bakmayin ama r402 kıyı yukledım ama speed actım massallah yanı bıfaydası olmadı kusura bakamayın aradım ama bulamadım yanlıs aramısta olabılırım sımdıden herkesden ozur dılıyorum nasıl yapmam gerek_?

İyi gunler

[Bu mesaj Lifespan tarafından 12 Aralık 2004 15:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben denemistim o speedhack'i bi ara, alakasiz yerlerde stone olunuyordu :) Hatta arkadaslarla test etmistik. Speed acinca stone etmiyor, alakasiz bi vatandas stone oluyordu.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math
Mesaj tarihi:
said:
Lifespan, 12 Aralık 2004 15:38 tarihinde demiş ki:
sayin abilerim kusura bakmayin ama r402 kıyı yukledım ama speed actım massallah yanı bıfaydası olmadı kusura bakamayın aradım ama bulamadım yanlıs aramısta olabılırım sımdıden herkesden ozur dılıyorum nasıl yapmam gerek_?

İyi gunler

Umarım plevel i yüksek karakterle denememişsindir?[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir)

Amentes
Msn | Msn | Arion | Picture
  • Yeni Oluştur...