Fah Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 şimdi thotbotta söylediğine göre bu burning blade cutlistten mi çıkıyor yoksa her burning bladelerden çıkıyor mu eğer cutlistten çıkıyorsa nerden bulabilirim lütfen yardım :)[signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 konu hakkında fikrim yok ama, neyden çıktığı ve o çıkan şeyin nerede olduğu yazar thottbot ta yani cutlist dediğin şeyden çıkıyorsa, onun mekanı da vardır orada..[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fah Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 biliyorumda thotbot onu yanlış vermiş millette altın abirsürü mesaj çekmiş yanlış yanlış diye bende gittim dediği yere orclar yerine harpy vardı birsürü[signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Omiagara giden yoldan sapmadan vadimsi biryere gideceksin hatta en sonunda npc kırmızı orclar göreceksin. Mağaranın içine kadar keserek ilerle ve ensonun da blade cultistide kes..[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Quest log guzel anlatiyor o questi iyi oku..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 www.goblinworkshop.com hos bakmadim bu quest yaziyo mu yazmiyo mu diye ama genelde thottbot'da anlasilmayanlar burda acikca anlatilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Nerde quest eyvah kacırdım mı yoksa quest quest oyuna da gıremıorum off of[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bende bunun 2. asamasında kalmıstım galibabi yere gitmemiz gerekiyodu gidememistim bi turlu yolu bulamamıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 İlk gidilmesi gereken yer bir mağara, orgrimmara giderken vadiden değilde vadinin doğusunda kalan dağ yolundan gidin. Bi mağaraya geliceksiniz. İçinde burning bladeler var, bi kaç tanesini keserek collarlarını almanız gerekiyordu galiba. Sonra malzemeleri topladıktan sonra ateş tepesi mi neydi bi yere gitmeniz lazım questin ikinci kısmında. Durotarla crossroads arasındaki köprüden güneye ilerleyin (durotar tarafında) Başlangıç bölgesinin biraz kuzeyine geleceksiniz. Orda biraz gezinince dağa çıkan bi yol görüceksiniz. Baya bi tırmandıktan sonra elinizde quest için gerekli itemlar varsa bi shaman galiba çıkıp fire manifestationla savaşmanızı söyleyecek. Flametounge ınızı kapatıp rockbiter açın önce :) Zaten kolay ölüyor. Sonra galiba ordan bi item alıp en sonunda da fire toteminize kavuşuyordunuz. Eheh ilk stress test sırasında yapmıştım bu questi ama hala aklımda.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ya ben en son crossroadsta bi adamla konusmustum galiba oda bi yere gitmemi soylemisti gizli bi yermi neymis oyleyd sanırım ama bulamamıstım yolu bi turlu =)thottbota bakmıstım adamlar tarif etmisti yine bulamamıstım hehe sonrada zaten shamanla devam etmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: axedice, 12 Aralık 2004 15:07 tarihinde demiş ki: İlk gidilmesi gereken yer bir mağara, orgrimmara giderken vadiden değilde vadinin doğusunda kalan dağ yolundan gidin. Axedice en önemli noktayı söylemiş. Eğer yolun doğu kanadı boyunca uzanan tepeye çıkmaz da yola girersen kendini ya Orgrimmar'da ya da alakasız mağaralarda bulursun. Çünkü ordaki terrain iki kademeli ve aradığın mağara ikinci kademede. Mağaranın bulunduğu kademeye çıkmak için de yola değil direk Razor Hills'in biraz doğusuna gidip sonra dümdüz kuzeye ilerlemen gerekiyor. Barrens topraklarına aşina olmayan Tauren veya Undead oyuncuları için biraz karışık bir coğrafya var orda. Karışıklık demişken, Orgrimmar ne saçma bir şehir planına sahip ya. Gelsinler TB'den veya UC'den plan program öğrensinler lütfen. ;) [Bu mesaj Novilamenja tarafından 12 Aralık 2004 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Bir önceki mesajı edit edeyim derken reply ettim. Bu post'u ignore ediniz. [Bu mesaj Novilamenja tarafından 12 Aralık 2004 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fah Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bu dediğiniz yer skull cave değil diymi ?[signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Hayır değil. Aradığın Cultist'lerin bulunduğu mağaranın adı Dustwind Cave. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fah Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 peki bu skull cave nin neresinde kalıyor :( lvl 14 oldum ahala alamadım şunu ühüüü[signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fah Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 buldum buldum :)[signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: Fah, 12 Aralık 2004 17:36 tarihinde demiş ki: peki bu skull cave nin neresinde kalıyor :( lvl 14 oldum ahala alamadım şunu ühüüü Ben aldığımda lvl 16'ydım. Totemlerle aram pek iyi değil sanırım... :P Neyse bulmuşsun, hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ben water toteme kasiyorum su siralar :) alan biri varsa onuda bi anlativersin south barensde 1 adam bulmam lazimmis.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar