paramecium Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Selam, Nereden buluyorsunuz bu silecekleri? Ben mi kazmayım da bulamıyorum veya bulduğumda da uygun model olmuyor! Önler A117S 650/550mm (3.397.007.117) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Metro grossmarketlerde ve bauhaus da varsi ben ordan aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Selam, Benim çubuk ucuna uygun olanı yok :( En son ben de Metro'dan almıştım, fiyatı da indirimliydi ama uymadı. Seat aracı olan bir dostuma hediye ettim :P Netten buldum; 70TL. Alacağız paşa paşa... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Universal adaptorlu kitleri satin al, fiyat farki yok tek tiplere gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Selam, Uymadı desem :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 arabayi sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Selam, Yuhh! Ben yenilemek için üstüne koyacağım fark ile 684, regülatör, surge protection, evde kafama takılan noktaların tadilatı,... yaparım! Yeni Espace'i görelim de bir hele :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Eyvah eyvah mod ebedi renocu olmus, biz de laf anlatmaya calisiyoruz. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Selam, Yok, Mercedes Viano çok daha cezbedici :P Yaylalar yaylalar.... Ama o kadar para bağlamak istemem. Resmen mevcut araç ırgat/hamal karışımında iş görüyor. Ufaklıklar 'artık sizinle takılmayacağız' diyene kadar sedan/HB bir araç zor. Ama az biraz performans sahibi geniş hacimli bir A8L 4.2TDI'a hayır demem B)- Ara ara S60 D5 de baktığım oluyor ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Para ilk mesajında silecek diye bahsetmese konuyu direkt geçecektim. Arabayı aldığımdan beri sağ silecekte silecek namına birşey yok. Hazır yeri burası iken sorayım yoksa yakında o cam çizilecek. Geçenlerde aracı Balıkesir'de kayınpederin tanıdığı bir ustaya götürdüm fakat o da elindeki silecekleri bir türlü uyduramadı. En son tornavida ile girişiyordu ki dur dedim yeter. Araba 2010 model Polo. Var mı bildiğiniz bunu al diyeceğiniz model? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Basliktakileri alicaksin iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Selam, VW Polo 2010 için: Önler A555S 600/400mm (Bosch 3.397.007.555) Arka A282H 280mm (Bosch 3.397.008.634) Bosch AeroTwin içindir bu kodlar ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Büyüksün Para! Maslak sanayide 50 TL gibi bir fiyata buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Selam, Ben de Maslak Sanayi'den aldım, kargo ile yollayacaklar artık :P Arka silecek yokmuş, o kötü oldu : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 cacodemon said: Büyüksün Para! Maslak sanayide 50 TL gibi bir fiyata buldum. kosiflerin bir cift silecek icin soktugu parayı gorduktukten sonra gecen sefer, nerden aldıysanız beni de bir ozel mesajlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Selam, Benim aldığım yer: Olcayto Bosch Service Sitedeki fiyatlar güncel değil, arayıp stok ve fiyat kontrol edin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar