haydari Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 bir sürü menü olmuş. millet çok karışık diyor. bir de basit bir mysql'de search scripti varsa süper olur. hiç zamanımda yok ki. o zaman mordan gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 MySQL konusunda SQLyog programını kullanabilirsin. Template konusuna gelince yaptığın tasarımın dalı nedir abi? ne üstüne yapıyorsun? Ona göre arayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 php scripti olması lazım. bi de template ehem siteyi ben yaptım. aslında html template değil de şöle kayan küçük ikonik resimler falan aklımdan geçiyodu. seçiyon kayıyolar falan. sonra üşendim. az yesinler birini tutsunlar boş ver. bu arada sorumlu benim ;). personel ölsün mü, para gidecekse acı çekebilirler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar