axedice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 hidan said: ulan benim sorduğum sorunun şurda verdiğin örnek sorularlar ne benzerliği var laf olsun diye konuşmayın allah aşkına,tecille alakam olmadı hiç bugüne kadar buraya sormanın nesi yanlış? Hidan sen bunları dinleme kardeşim. Ne yazık ki memleketine gitmen gerekiyor :( Bu işlemleri yalnızca nüfusuna bağlı olduğun ilçenin askerlik şubesi yapar, aksi takdirde bulunduğun il/ilçede saatlerce sıra bekledikten sonra bir de görevli komutandan azar işitirsin ne işin var burda diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 axedice said: hidan said: ulan benim sorduğum sorunun şurda verdiğin örnek sorularlar ne benzerliği var laf olsun diye konuşmayın allah aşkına,tecille alakam olmadı hiç bugüne kadar buraya sormanın nesi yanlış? Hidan sen bunları dinleme kardeşim. Ne yazık ki memleketine gitmen gerekiyor :( Bu işlemleri yalnızca nüfusuna bağlı olduğun ilçenin askerlik şubesi yapar, aksi takdirde bulunduğun il/ilçede saatlerce sıra bekledikten sonra bir de görevli komutandan azar işitirsin ne işin var burda diye. aradım az önce yapılıyomuş öle dedin kadın bakalım yarın denicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 tmm lan çözüyorum durun adam "emin misin öyleyse yarın gtmeyecem" derken "memlekete gitmeyecem" değil "madem burda hallediliyor bi ara hallederim acelesi yok" demek istemiş bence.yani mantıken böle olmalı böle deilse dayaklıkmış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Osuran_boğa said: tmm lan çözüyorum durun adam "emin misin öyleyse yarın gtmeyecem" derken "memlekete gitmeyecem" değil "madem burda hallediliyor bi ara hallederim acelesi yok" demek istemiş bence.yani mantıken böle olmalı ben açıklamaya utandım kardeşim sen iyi cesaret etmişşin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 sdf hadi oradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 binlerce tecille alakalı soru var şu forumda. herhangi bir askerlik şubesinin telefonunu bulup aramak çok mu zor. Arayın sorun arkadaş. En doğru cevabı oradan alırsınız. En fazla 10 dakikanızı alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 hoccemama said: binlerce tecille alakalı soru var şu forumda. herhangi bir askerlik şubesinin telefonunu bulup aramak çok mu zor. Arayın sorun arkadaş. En doğru cevabı oradan alırsınız. En fazla 10 dakikanızı alır. geldi akıl hocası,2 saat sonra gelip yaza yaza bunumu yazdın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Okumadım ama o askerliği mutlaka tecil ettir veya yurtdışına kaç... p.s:şu an askerde çarşı izninde olan biri olarak yazıyorum bunu sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Yok abi aranır mı askerlik şubesi. Herkes artık caller id'li telefon kullanıyor. Oradan telefon numarasını öğrenir, telefonun kimin üzerine kayıtlı o bulunur, oradan kayıtta çıkan ismin yaşına göre/çocuklarının yaşına göre askerlikle ilişiği tespit edilir ve inzibatlar kapıya dayanır diye çekinmiştir. Haklı da... tey allaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Hidan sen uzun dönem işaretle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 reampage said: bulunduğun yerdeki askerlik şubesinde yapabilirsin ama önce memleketine gidip kayıtlı olduğun nüfus müdürlüğünden kağıt alman lazım. buna da gerek yok, ikametinin olduğu yerdeki askerlik şubesine git direk halledersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar