Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yecüc ve Mecüc???[Mistik Konular,Sonsuz meraklar...]

TooRan

Öne çıkan mesajlar

said:
SimasheR, 27 Kasım 2004 20:41 tarihinde demiş ki:
evet level 1 olanlar strotosfere
level2 ler troposfer,
level3ler strotosfer,
level4 ler atmosfer

diğerlerini bilmiyorum :)

kendin oku kendin öğren :) sorma kimseye

abi çok sivri görünmek istemem ama bu mesajını da tasvip etmiyorum. Neden mi? Biraz önce dediğim gibi arkadaşlar aklındaki soruları soruyorlar. Bizde bilgilerimizle mantıklı cevaplar vermeye çalışıyoruz. Eğer bildiğimizi paylaşmazsak sorumlu olacağımızı biliyorsun...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Ne kadar gereksiz bir olay :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ruby_DraGon, 27 Kasım 2004 20:43 tarihinde demiş ki:
Ben cok mrk. ettım tefsır alsam yazarı kım olsun kımı onerırsınız

tefsir nedir?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Mevdudi'nin Tefhimu'l Kur'an adlı eseri günümüzde en çok beğenilen tefsir eserleri içerisinde. Tavsiye ederim. 7 cild olması lazım yanlış bilmiyorsam...

Ve bir alt mesajda da belirtilen Elmalılı Hamdi Yazır'ın gerçekten çok kaliteli tefsir kitapları var onları da tavsiye ederim...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!

[Bu mesaj asinanyavuz tarafından 27 Kasım 2004 20:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Kitap olarak Elmalı Hamdi Yazır'in Tevsir Kitaplarını alabilirsin.

Bilgisayardan takip etmek istiyorsan.Mürsid 4.0 CD'leri var baya bi detaylı tavsiye edebilirim.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Sosyal ağlarda paylaş

Pekı aklıma takılan herseyı bulabılırmyıım mesela baska ek kıtaplar gerekır mı bı anda hepsını alıp su konulara adapte olmaya calısıyorum yavaştan Kuran okumayı da ogrenıcem mesela Dualarım dıye bı kıtap gormustum butun dualar wardı ıcınde ıste efendım şans duası wardı hatta gozume çarpan Gorunmezlık duası oldu yanı boyle dualar hakkaten war mı bıde Kuran'da Elıf La Mim fln dıye boyle uzatmalı yerler war onların anlamı ne[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Sosyal ağlarda paylaş

ben de tam soracaktım Kuran-ı Kerim okumak elbette ki daha faydalıdır ama anlam bakımından hangisinden daha iyi anlamlar çıkarabiliriz?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TooRan, 27 Kasım 2004 20:48 tarihinde demiş ki:
Bence direk meal al...böylece kendin yorumlarsın..bence bu daha faydalıdır...

Mealden oku sonra tefsir de yorumlanışını oku daha sonra birde kendin düşün ve yorumla bence en faydalısı bu... (Tefsirde zaten ayetin meali bulunmaz mıydı?)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shapshal, 27 Kasım 2004 20:50 tarihinde demiş ki:
ben de tam soracaktım Kuran-ı Kerim okumak elbette ki daha faydalıdır ama anlam bakımından hangisinden daha iyi anlamlar çıkarabiliriz?

Kur'an-ı Kerim'i oku. Onun ayrı sevabı vardır. Aynı zamanda meal ve tefsirlerden de faydalanabilirsin. Tefsirler ağır dersen konulara göre yazılmış kitaplar var onlardan faydalanabilirsin.[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Sosyal ağlarda paylaş

Yecüc ve Mecüc'e karşı koyabilecek tek ırkı Türklerdir. Yecüc ve Mecüc'ü duvarlarla kapattıran Hz.Zül Karneyn Oğuz Han olduğunu bilmemiz lazım. Ne İskender ne de başka ünlü komutanları.. Yecüc ve Mecüc terkar ortaya çıktıkça önce dünya milletleriyle savaşacak ve kazanacak sonra Türklerle savaşacak fakat galip gelemeyecektir. Bütün Dünya'yı ele geçirmek için Türkleri yok etmesi gerekir bunu başaramayacaklar!.. Hz.Mehdi ile Türklerle birlikte Yecüc ve Mecüc'ü durduracaktır. Hz.Mehdi Türklerin üzerinden ortaya çıkacaktır. Hz.Mehdi Türk olacağı kesin!.. Ne Marduk Ne de Yecüc ve Mecüc'ü karşı koyabilecek tek güçteyiz pes edemeyiz!... Yecüc ve Mecüc'ün son saldırısında yani bütün dünya da "Tek Dünya Devleti"ni ilan etmeye başlayacağı zamanlarda en büyük direniş "Türkiye"de ve Türkler tarafından başlatılacak! Bu toprakların Türklerde kalmasının gerektiğini düşünen bir güç mü vardı? Peki İlluminati (Deccâl ve Yecüc ve Mecüc)'nin "Kudüs merkezli Dünya Krallığı"nı kurması için asıl hedefte kim var? TÜRKİYE CUMHURİYETİ!

Ankara’daki sivil-asker bütün yetkililere sesleniyorum:
Amerikan kaynaklı Mars-Marduk hikayelerine kendinizi fazla kaptırmayın; onlar ancak cami bombalar...

Unutmayın ki, Bilge Kağan yüzyıllar öncesinden “Ben Tanrı gibi gökte doğmuş Türk Bilge Kağan” diye sesleniyor bütün Türk nesillerine...

Ve sözlüklerde Türk kelimesinin karşısında “Mars gezegeni” yazıyorsa bunun bilimsel ve tarihi bir anlamı var, değil mi?

Ve Kuran’da “benim ordum” denilen ordunun Türk Ordusu olduğunu kimse reddedemiyor, değil mi?

Mehmet Akif, İstiklal Marşı’na “Korkma” diye başlıyor, “Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar”dan söz ediyor, değil mi?

Ve yine Bilge Kağan, “Ey Türk! Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe senin ilini ve töreni kim bozabilir ki?” diyebilmişse, bir bildiği vardı değil mi?

O halde düşünün ve kendinize dönün!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tarih_hastasi, 27 Kasım 2004 20:58 tarihinde demiş ki:
Ve sözlüklerde Türk kelimesinin karşısında “Mars gezegeni” yazıyorsa bunun bilimsel ve tarihi bir anlamı var, değil mi?

Türk(Türük) = 1.doğan,çoğalan,türeyen
2.güçlü,kuvvetli,olgun

Kaynak : MEB Lise 1 Tarih Kitabı :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Sosyal ağlarda paylaş

kanitlayabilir misin degismedigini? icine bi kac sallama ayet koyarlar oyle basarlar kimse de cakmaz ahanda degisti. su an okudugun bile asil incil degil.

sen degistigini kanitlayamazsin ?

ayrica insanlarin boyle seylere "inanmalari" neden bu kadar atesliyor bazilarini anlamiyorum .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

ya bırakın yecüc mecüc'ü . Başka tartışıcak meselemi kalmadı birbirinizi yediniz iki gündür.[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 27 Kasım 2004 21:18 tarihinde demiş ki:
kanitlayabilir misin degismedigini? icine bi kac sallama ayet koyarlar oyle basarlar kimse de cakmaz ahanda degisti. su an okudugun bile asil incil degil.

sen degistigini kanitlayamazsin ?

ayrica insanlarin boyle seylere "inanmalari" neden bu kadar atesliyor bazilarini anlamiyorum .

ben kanıtlarım. Nasıl mı İncil'in bir çok versiyonu vardır ve kat'iyyen aynı ifadeler içermezler. Sadece bir kaç cümle değil.
Hatta bakarsan bir "Holy Bible" a Version'unun adı yazar. Ve bir çok versiyon da var...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tarih_hastasi, 27 Kasım 2004 20:58 tarihinde demiş ki:
Yecüc ve Mecüc'e karşı koyabilecek tek ırkı Türklerdir. Yecüc ve Mecüc'ü duvarlarla kapattıran Hz.Zül Karneyn Oğuz Han olduğunu bilmemiz lazım. Ne İskender ne de başka ünlü komutanları.. Yecüc ve Mecüc terkar ortaya çıktıkça önce dünya milletleriyle savaşacak ve kazanacak sonra Türklerle savaşacak fakat galip gelemeyecektir. Bütün Dünya'yı ele geçirmek için Türkleri yok etmesi gerekir bunu başaramayacaklar!.. Hz.Mehdi ile Türklerle birlikte Yecüc ve Mecüc'ü durduracaktır. Hz.Mehdi Türklerin üzerinden ortaya çıkacaktır. Hz.Mehdi Türk olacağı kesin!.. Ne Marduk Ne de Yecüc ve Mecüc'ü karşı koyabilecek tek güçteyiz pes edemeyiz!... Yecüc ve Mecüc'ün son saldırısında yani bütün dünya da "Tek Dünya Devleti"ni ilan etmeye başlayacağı zamanlarda en büyük direniş "Türkiye"de ve Türkler tarafından başlatılacak! Bu toprakların Türklerde kalmasının gerektiğini düşünen bir güç mü vardı? Peki İlluminati (Deccâl ve Yecüc ve Mecüc)'nin "Kudüs merkezli Dünya Krallığı"nı kurması için asıl hedefte kim var? TÜRKİYE CUMHURİYETİ!

Ankara�daki sivil-asker bütün yetkililere sesleniyorum:
Amerikan kaynaklı Mars-Marduk hikayelerine kendinizi fazla kaptırmayın; onlar ancak cami bombalar...

Unutmayın ki, Bilge Kağan yüzyıllar öncesinden �Ben Tanrı gibi gökte doğmuş Türk Bilge Kağan� diye sesleniyor bütün Türk nesillerine...

Ve sözlüklerde Türk kelimesinin karşısında �Mars gezegeni� yazıyorsa bunun bilimsel ve tarihi bir anlamı var, değil mi?

Ve Kuran�da �benim ordum� denilen ordunun Türk Ordusu olduğunu kimse reddedemiyor, değil mi?

Mehmet Akif, İstiklal Marşı�na �Korkma� diye başlıyor, �Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar�dan söz ediyor, değil mi?

Ve yine Bilge Kağan, �Ey Türk! Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe senin ilini ve töreni kim bozabilir ki?� diyebilmişse, bir bildiği vardı değil mi?

O halde düşünün ve kendinize dönün!

Yazının Türklerle,özellikle Oguzlarla ilgili kısmına tamamen karsı cıkıyorum.Diger seylerle ilgili de yorum yapmıyorum.Zira,Oguz Kaan peygamber olsa idi,Allah'a gökte demezdi,zira bu şirktir,Allah her yerdedir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...