Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ya beyler en büyük kıyamet elameti Aztek miydi emin değilim İnka da olabilir ama bu iki ırktan birinin yaptığı takvim değilmiydi?? hani bu takvim bizim tarihimize göre 2012 de bitiyodu..hatta adamlar güneşin gökyüzündeki konumunu ayın konumunu bilem yıl ve ay olarak bilmişlerdi de...takvim 2012 de yani Marduk'un Dünya yörüngesinden geçceği yılda bitiyodu....neyse konuyla pek alakalı olmadı...[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Infernal_Reborn, 26 Kasım 2004 23:29 tarihinde demiş ki: bence yecüc ve mecüc insanın kendine yakışanı giymesidir. Allahım gece gece gözlerimden yaşlar geldi gülmekten hehe çok yaşa ne diim :D[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: TooRan, 26 Kasım 2004 23:24 tarihinde demiş ki: Geçen gün bir dost sohbetinde sebepsiz yere kıyamet alameti konusu açıldı.Tabii hemen Yecüc ve Mecüc denildi.Yecüc ve Mecüc için nette hep "Orta Asya'da bir seddin altında hapsolmus,her gün o seddin duvarlarını kazan fakat reislerinin "yeter bu kadar yarın sabah bitirirsiniz" dediği ve "inşallah" demediği için gece duvarın tekrar eski hale geldiği ve çıkamadıkları ve onların kısa boylu,çekik gözlü,kulak vücudlarını örtebilecek kadar büyük olan" yaratık/ırk olduğu yazıyor...Eeee...Çinliler de çekik gözlü,Japonlar da çekik gözlü,Mogollar da çekik gözlü,Kazaklar da çekik gözlü...Hatta ilk Türkler bile çekik gözlü...Yoksa hepsi uydurma mı??? Nasıl hepsi uydurma mı? Sen bunun zerresine "inanıyor" musun?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Infernal_Reborn, 26 Kasım 2004 23:29 tarihinde demiş ki: bence yecüc ve mecüc insanın kendine yakışanı giymesidir. AHAHAHAHAHAH[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ben inaniyorum[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 marduk gelecek hepimizi .ikecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Birde ya Erru ya Merru vardı bi zaman neyse ehehe ben hala gülüyorum sinirlerim bozulmuş sanırım :P[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 TANRILAR ORTAM İSTİYORdela'nın kulakları çınlasın haha[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of EclipseTahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Yecuc we Mecuc Bı peygamber tarafından bı yere onune set cekılerek durdurulan bır kawımdır kıyamete yakın cıkıp butun gollerı fln ıcıceklermıs[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Rewendor, 26 Kasım 2004 23:39 tarihinde demiş ki: Kehf 18 - Uykuda oldukları halde sen onları uyanık sanırsın. Biz onları sağa sola çeviriyorduk. Köpekleri de mağaranın girişinde iki kolunu uzatmış (yatmakta idi.) Onları görseydin, mutlaka onlardan yüz çevirip kaçardın ve gördüklerin yüzünden için korku ile dolardı. rawendor çok çok büyük yanlış yazmışsın dikkat et bi daha böyle şeylere o senın yazdıgın ayet ashab-ı Kehf için yazılmıştır sen bi daha kontrol et bence ben bu konularda bilgiliyimdir o yuzden atladım[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Evet hatta çewırme sebebı de kemıklerle ılgılı yanı bılımsel ıdı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ya tam olarak kemik olayı değil insan belli bi ssüre aynı yerin üstüne yattıgında oraya kan gitmez ve oradaki deri çürür bu yuzden çevirilmişler.[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Arkadaşlar buraya bakın harika bişey buldum heyecanla okudum Link[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Mandooo, 27 Kasım 2004 00:14 tarihinde demiş ki: ya beyler en büyük kıyamet elameti Aztek miydi emin değilim İnka da olabilir ama bu iki ırktan birinin yaptığı takvim değilmiydi?? hani bu takvim bizim tarihimize göre 2012 de bitiyodu..hatta adamlar güneşin gökyüzündeki konumunu ayın konumunu bilem yıl ve ay olarak bilmişlerdi de...takvim 2012 de yani Marduk'un Dünya yörüngesinden geçceği yılda bitiyodu....neyse konuyla pek alakalı olmadı... aztek ve inkalilarla cizgi filmler bile dalga geciyor artik. yoık oyle bi irk. ha bir de link olarak harun yahya vermesek. gaz yapiyot da...[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bir de dikkat ettiniz mi kuran i kerim cok kutsal bir kitap oldugu halde teknoloi olarak ancak 700 lü 800 lü yillari on goruyor. yecuc mecuc gelecek kiyameti getirecek diyor ama atom bombasindan haberleri yokken mi?[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Şu yecüc mecüc e inanmıyorum, gerçekten şaşırdım inanan olduğunu da görünce. Eğer tanrı böyle cezalar veriyorsa, komple amerikayı, avrupayı falan neden eczalandırmıyor onlar da garımüslim. Veya çini, veya japonyayı? Marduk a gelince, daha önceki bir yazıımı c/p ediyorum. Ve bence gözü çekik garip bi ırkın gelip de tüm deniz sularını içmesinden çok daha mantıklı. c/p: said: Marduğu (k'u olacak) hepiniz biliyorsunuzdur. 2012 de dünyaya çarpacağı veya yakınından geçeceği söylenen gezegen. Bunla ilgili bildiğim 2 gerçeği anlatayım. 1. si, bu gezegeni sümerliler keşfettiler, ve bizim takvimimizle 2012 yılına denk gelen bir sürede dünyaya çarpacağı veya yakınından geçeceğini ileri sürdüler M.Ö ki çağlarda. Ki yanımızdan geçmesi bile büyük bir tehlike bunu biraz sora açıklayacağım. İşin vahim kısmı şu. Eğer bir tek sümerliler böyle bir olaydan bahsetse, hadi adamlar sıkmış diyebiliriz. Ama onlardan sonra Asurluların Venüs e göre yaptıkları ünlü bir takvim var. Ve bu takvim, miladi takvime çevrilince, 2012 yılında sona eriyor... 2. si ise, Amerika'nın uzun süredir bu olayın peşinde olduğu gerçeği. Ve birçok kaynağın doğruladığı şu bilgiye göre, Amerika Irak Savaşı'nda Bağdat'a girer girmez, ilk olarak Sümerlerle ilgili ne kadar yazıt ve eser varsa toplayıp el koymuş. Bu da Marduk a yoğunlaşıldığının en önemli göstergesi. Marduk hakkında bilgi vermek gerekirse. Jüpiterden 2 kat büyük. Jüpiter ise sistemimizin en büyük gezegeni ve dünyadan tam olarak 650 kat daha büyük. Bu da şu sonucu doğuruyor, Marduk dünyaya çarpmayıp, yanımızdan geçse bile bizi ya yörüngemizden saptırır, ya da kendi peşine alıp götürür. İkisi de felaket. Hele çarpması demek, dünya diye bir şeyin kalmaması demek. Coğrafyacıların da söylediği kadarıyla yaklaşık her 1 milyon yılda bir, dünya üzerindeki yaşamı ya tamamen yok eden, ya da büyük seçilimlere yol açan bir meteor çarpması oluyor. Sanırım o bir milyon yılı bitiriyoruz Kötü bir duygu ya, eğer çarpacak olursa, elinden hiçbirşey gelemeyeceğini bilmek, kötü birşey. Neyse, eğlenelim bari 8 sene kaldı hehe P.S. Marduk 2012 adlı kitabı herkese öneririm.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 inanmiyorum yecuc ve mecuc e oyle anlis bi fikre kapilamyin sakin belirteyim dedim. bu arada. 8 sene sonra marduk gelip carpmasi da bana garip geliyor. inanmak istemiyorum. bir de aklima su soru geliyor. belki de 1 milyon yil onceki medeniyette insanlar mutasyona bile ugrayabiliyordu isinlanma vardi bilemeyiz. ama marduk, 8 yil, inanmiyorum. inanmak istemiyorum.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 kıyamet gününde inanılmaz bi ses gelcekmiş..allaha inanlar acı çekmeden ölecekmiş,inanmıyanlar acı çekerek ölcekmiş.. doğru mu bu?[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 -miş'li cümleler kuracağınıza kuran'a filan baksanız, araştırma yapsanız?[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: lord_elvyn, 27 Kasım 2004 08:31 tarihinde demiş ki: bir de dikkat ettiniz mi kuran i kerim cok kutsal bir kitap oldugu halde teknoloi olarak ancak 700 lü 800 lü yillari on goruyor. yecuc mecuc gelecek kiyameti getirecek diyor ama atom bombasindan haberleri yokken mi? Arkadaşım,unutma ki,Kur'an-ı Kerim'i insanoğlu değil,Allah göndermiştir.Allah'ın bilgisi sonsuz olduğuna göre,Allah'ın atom bombasını bilmemesi imkansızdır.Allah'ın istediğini kahredeceğine,istediğine istediği şeyi vereceğini düşünürsek,isterse onlara da atom bombasını verir. Ayrıca,kıyamet,dünyada bir tek "Allah" bile demeyen kalınca kopacaktır.Gerçekten(kalben) Müslüman olanlar asla kıyameti görmeyeceklerdir. Bir de düzeltme yapayım;ilk msjımda yaptıgım yecüc-mecüc tasviri Kur'an-ı Kerim'den değil,hadisden alınmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 sufersin ubersin yani.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Hey allahım yaa!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: RedallHoor, 27 Kasım 2004 11:48 tarihinde demiş ki: Hey allahım yaa!!! ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Penthesilea, 27 Kasım 2004 00:38 tarihinde demiş ki: said: TooRan, 26 Kasım 2004 23:24 tarihinde demiş ki: Geçen gün bir dost sohbetinde sebepsiz yere kıyamet alameti konusu açıldı.Tabii hemen Yecüc ve Mecüc denildi.Yecüc ve Mecüc için nette hep "Orta Asya'da bir seddin altında hapsolmus,her gün o seddin duvarlarını kazan fakat reislerinin "yeter bu kadar yarın sabah bitirirsiniz" dediği ve "inşallah" demediği için gece duvarın tekrar eski hale geldiği ve çıkamadıkları ve onların kısa boylu,çekik gözlü,kulak vücudlarını örtebilecek kadar büyük olan" yaratık/ırk olduğu yazıyor...Eeee...Çinliler de çekik gözlü,Japonlar da çekik gözlü,Mogollar da çekik gözlü,Kazaklar da çekik gözlü...Hatta ilk Türkler bile çekik gözlü...Yoksa hepsi uydurma mı??? Nasıl hepsi uydurma mı? Sen bunun zerresine "inanıyor" musun? Evet,inanıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Ben araştirdim bunlar moğolların atalarıymış daha türklerle tanışmadılar herhalde gelsinler bakalım kim kimi kesiyor[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar