elesso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 kaç basıyo hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Sequoya said: Hey Allahım ya. Vallaha acımaktan başka bişey yapamıyorum sizin için. acı la bana acı, fakir de kirli konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Selam, Yaptığın işin nicelikten çok niteliğini ön plana çıkartmayı beceremediğin için patinajın kemikleşmiş ziyaretçisi ve ahalisi tarafından nitelik değerlendirmesinde sınıfta kalıyorsun. Sonuça konu içeriği oluşturma şeklin ve adabın ortada; bakın ben bunu aldım! Zeki ve erdemli bir kişilik aldığı aracın specleri koyup hedef speclerle neler uygulamayı planladığını paylaşırdı. EĞer soran olup özel merak sahibi kişiler çıkarsa da özelden kendisine rakamlardan oluşan bir özet geçebilirdi. Sen ise tutarın yazdığı kağıdı koymayı marifet saydın. Kişilerin tepkileri oldukça yerinde. Geçmişdeki konularında 'belki fark eder, zaman tanırsak sindirir' diye düşünmüştüm ama ı-ıhh. Parayla rezil olmak herkese nasip olmaz. Konunun daha fazla uzamasına gerek yok. Sen o aracı 3000HP yapıp aya da çıksan buradaki kitle sana gülüp ciddi şekilde muhattap almamaya devam edecektir. Biz sana M5 alıp modifiye edemezsin demedik... mesaj farklı! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar