forgiver Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 torrent filan etkilenmiyor ama youtube vs. çok yavaşlıyo soğutulmasına yapcak bir şey yok da nedenini öğrenyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 plastik gövdesini çıkar at çıplak kalsın bi kaç derece düşer sıcaklığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 buz koy üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 zyxel markası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 dün pet şişe dondurum da üşendim tekrar dolaba koymaya içindeki suyu ısıtıyor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 vantilatör koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 torrent etkilenmiyor youtube yavaslıyorsa suçu niye modemin ısınmasına atıyorsun orasını anlamadım baska bisey vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 forgiver said: dün pet şişe dondurum da üşendim tekrar dolaba koymaya içindeki suyu ısıtıyor şimdi ne çeşit bir delisin abi sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 http://www.trait-tech.com/uploads/details/T-UF-119-6__blue-usb-mini-fan.jpg this, hem adaptorlerde aynı yerdeyse hepsini sogutur, usb fan, 10tl altı bir fiyatı var, çok uzun süre de açık kalabiliyor alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Çivi çiviyi söker, ütü koy üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 fanlara inanmıyorum nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 pencereyi aç cereyan yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 en süper mükemmel çözümler bizde sizler için üretiriz bizim işimiz bu ısınıyormu soğuturuz soğudumu ısıtırız sıcak & soğuk ltd şti...:D chipset soğutucu plakalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Fistan said: torrent etkilenmiyor youtube yavaslıyorsa suçu niye modemin ısınmasına atıyorsun orasını anlamadım baska bisey vardır şimdi soğuk modemle denedim ve hayvan gibi akıyor youtube da torrentte ama adaptörü yandığı ve ethernet çoğaltıcı olmadığı için eski modeme dönüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 üstünde sucuk pişir ohh mis bi yandan oyununu oyna bi yandan yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 fistandan sonra torrente yavaşladı komşular internet niye yok diye arayana kadar 1-2 torrent indiririyim de bağlıyım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar