Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 gönderirsen ekimee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Ömrü hayatım boyunca yediğim kazığı referans ve tanıdıktan yediğim kadar yememişimdir sanırım. Lütfen anlaştığın firma ile ilgili fiyat bilgilerini bana söyle kim göt olacak söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Tamam. @fistan yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 ben varim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 frigomu lazim tentemi? yuk ne kac ton adres yaz en ucuz sekilde halledeyim. gumrugunu kendim yapacagimdan ordanda baya bi indirim olur :) araci bari limanindan cikaririz kipy evroy uzeri tr gelir. bariden gecen butun nakliye sirketleri benimle calisiyor fiyattan korkun olmasin en ucuzunu ayarlariz. grupaj olacaksa dahada ucuza gelir. bu aralar is yok 1 aydir yatiyor suruculer italyada cok daha ucuza kapatiriz bu aralar olacaksa. sen dedigim gibi yukun bilgilerini ve yukleme adresini atarsan daha iyi yardimci olabilirim. ihracat yapan sirketlede iletisime gecip varsa sorun hallederiz. pmden skype ve sirket mailini atarim yarin ordan devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 okumadan yazdmisim tabi. neyse :d ihracati siz yapiyormussunuz ithalat sandim :d ordada yardimci olurum sen bilgileri at yarin butun frigoculara sorayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 yarin pazar òan :d pazartesi sorayim bizim is boyle beyin yaniyor kulleriyle idare ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 abi 2 sene otomotiv lojistikte calistim, aman olmaz olsun oyle is be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar