Valeron Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 selam dostlar, toshiba sattelite l505 13u modeli bir laptopum var,sistem özelliklerinden baktım 2 gb ram var, internetten araştırdım 1066mhz ddr3 ram gözüküyor sistemde. 1.si herhangi bir program yüklemeden bilgisayar üzerinden ram mhz'ını falan görebilirmiyim ? 2.si gidip 2 gb 1333mhz ram alsam taksam 1066 mhz olan ram'in üzerine ne olur ? 3.sü laptopta ram değiştirmeyi hiç yapmadım ama youtube'dan baktığım kadarıyla pc'den daha basit duruyor,hakikaten öyle mi ? bide bu modeli kullananlar var mı tam üzerindeki ram nedir orjinal hali falan bilen ? bi el atın hacılar ya,şimdiden çok sağolunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 çok rahat takarsın bi vida söküp rami slota ittiriyosun o kadar. mhz olayına gelince her modelin aynıdır zaten modeline bak siteden program indirmem diyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 siteden baktım işte 1066mhz ddr3 yazıyor ama ekran kartı farklı mesela benimkiyle,ramde farklılık olmaz ama heralde dimi ? bide 1333mhz'ı alsam 1066'ya taksam ne olur ? normal pc'de bildiğim kadarıyla 1333mhz olan da 1066mhz hızında çalışıyor herhangi bi sorun olmadan,doğru mu biliyorum ? öle çalışmama-görmeme vs durumu olmaz heralde dimi ? alıp takıp ingiltereye gidicem de ondan sora göte gelmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 yok sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 canımsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 pingu haklı, olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 sende canımsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 1066 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar