Therru Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 abi kaydetmekte ne var farklı kaydet bla bla bi kere yolu göster o sana sormaz bile bi daha farkı ancak kullandığında anlarrsın ayrıca sc akar abi sıfır delay diyim ben bi de render mevzusu var aşık olursun hdd kullandığın günlere vay mnski dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 iyi napalım alalaım bi tane bari. nedir bu işin en sağlamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 abi önemli olan okuma/yazma hızı http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/samsung-mz-7te120bw-840-evo-120gb-sata-30-(okuma-540mb--yazma-410mb)-ssd/productdetails.aspx?I_ID=68414 http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-sh103s3120g-120gb-hyperx-3k-serisi-sata-30-cache-ssd-(okuma-555mb--yazma-510mb)/productdetails.aspx?I_ID=60381 http://www.vatanbilgisayar.com/solid-state-disk/corsair-cssd-f128gbgs-bk-128gb-force-gs-serisi-sata-30-ssd-(560mb-okuma--535mb-yazma)/productdetails.aspx?I_ID=63456 kingston daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 samsung, crucial. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 bi de paran varsa 240gb al, bi de aki türçe konuş kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Jim_E_Rustler said: @Fin Intuos 5 Large Touch mı ne aldım. Akıyor. Pek mutluyum. PC'yi ve hayat standartlarımı yükselttikten sonra önümüzdeki 2 ay, Cintiq için para biriktiricem. Tahminen 2-3 ay sonra da bi Cintiq HD gömerim sonra tutamazsınız. selam xunn , bir kaç soru sorucam vaktin olursa kafana eserse cevaplarsan sevinirim: 1-) memnunmusun ? :) 2-) herhangi hissedilebilen bir delay varmı? 3-) touch olmayan versiyonunu alsam pişman olurmuyum? 4-) txt ile ugrasırken nasıl ? yazı highlight ederken sıkıntı cıkarıyormu? 5-) browserda rahat takılabiliyormusun? tyvm bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Gayet memnunum, delay falan yok, hayır olmazsın, hiç textle işim olmadı, derginin grafikeri koyuyor balon içine textleri, hayır çıkarmıyor ama ben mouse'a geçiyorum direkt. Zorlamıyorum şansımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Cuce said: iyi napalım alalaım bi tane bari. nedir bu işin en sağlamı? Samsung 840 series 256 GB al kafan rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 eve ile pro arasında 100 lira fark var nedir bunalrın olayı? tabletle cizim dısında bişi yaplmaz direk mouse'a geciceksin, kandırmayın kendinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Cuce said: iyi napalım alalaım bi tane bari. nedir bu işin en sağlamı? alıcaz dah hangisini alıcaz onu bi belleyelim. 120 gb çok, çok az. 2 aylık iş o 120 sırf PS doldursan. Ve işletim sistemini, SCyi falan da buna yüklüyoruz desek? Bi anlatın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ya eski hdd takılı kalmaya devam edicek, üstünde çok işlem yaptığın programları(windows ilk olarak) ssd'ye kuracan işte. 120gb rahat rahat yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Önemli olan read/write speed denildiği üzere ve şu an stabilite olsun bu kriterler olsun en güzeli: Samsung 840 Series PRO 256 GB http://www.sanalmarketim.com/samsung-mz7pd256bw-840-pro-serisi-256gb-sata-iii-25-ssd-540mb520mb/p_46401/ Ama fiyat konusunda şöyle bir şey de var, Amerika'dan getirtmenin en değdiği parça falan olabilir bu, bana 830 series yarı fiyata gelmişti. Eğer varsa arkadaşınız onu zorlayın, kutusu küçücük zaten, kimseye sıkıntı çıkarmaz. Şu an baktım da, Newegg de misal $229 yukarıdaki parça, burada $295 + %18 KDV, yarı yarıya oranı bozulmuş ama halen ciddi avantajlı. Ha yetmez diyorsanız, işletim sistemi, sevdiğiniz bir iki oyun max 60 GB olur işte, PS için de o an aktif olarak çalıştığınız dosyaları burada tutacaksınız sadece, gerisini bir tane depo HDD alacaksınız oraya sallayacaksınız. Benim evdeki setup şu şekilde misal: Samsung 830 Series 256 GB (İki partition, ilkinde sadece işletim sistemi, ikincisinde bir kısım oyun) OCZ Vertex III 120 GB (Sadece oyun) Seagate Barracuda 3 TB (Depo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 O mantıklıymış. 2 hafta sonra maaş gelsin bi hayat standartlarımızı yükseltelim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 pro alıyoruz yanı, aynı yazm aokuma hızı olmasıan rağmen evo almıyoruz, cunku stabilite! ok saolun yardımlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Desqpio said: Daesu said: basılı yayınmı , web işimi. ona görede monitörü kısabilirsin biraz. belli olmuyormuş bu nane, iki türlü aksiyona da girebiliyormuş. arcane said: o diskten vazgeç, SSD al o zaman KINGSTON 60GB SSD iyidir herhalde? çok fazla alana ihtiyacı olmuyormuş öyle. CORSAIR 8GB RAM. COOLER MASTER RC-K380 600W MidT ATX Kasa. evet yine işlemci, ekran kartı ve ana kart duruyor? halp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 baktım pro evo'dan fok daha az hızlıymıs, evo dah ayenı daha ucuz teknoloji kullanıyomus ama cok fark kalmamıs vs vs benchmarklar öle diyo dün taksimden yürüdüm harbiye vatana kadar pro yok diye almadım şimdi evoda osla olurmusmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 şöyle bişiy yaptım son olarak. toplamda 1970 lira falan tuttu. itirazı olan yoksa aldırtıyorum. anakart: GIGABYTE 970A-DS3 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart kasa: COOLER MASTER RC-K380 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA ram: CORSAIR 8GB 2x4GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram işlemci: AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci hard disk: KINGSTON 60GB V300 Serisi Sata 3.0 Cache SSD ekran kartı: SAPPHIRE HD7850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 monitör: DELL UltraSharp U2312HM 23" 8ms Full HD DVI DisplayPort Usb Pivot IPS Led Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Cuce said: baktım pro evo'dan fok daha az hızlıymıs, evo dah ayenı daha ucuz teknoloji kullanıyomus ama cok fark kalmamıs vs vs benchmarklar öle diyo dün taksimden yürüdüm harbiye vatana kadar pro yok diye almadım şimdi evoda osla olurmusmus Beraber yurt dısından söyleyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 "Desqpio" sistem tamam, keşke fiyat sorun olmasaydı i7 ne güzel olurdu şu sisteme, neyse iyi günlerde kullanın bol bol para kazanın denir artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar