lancelotdulac Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Arkadaşlar konu başlığına aldanıp lütfen konumun saçma birşey olduğunu düşünmeyin :) Çok önemli olarak pigme resimlerine ulaşmam gerekiyor.Yani bu pigmeler gerçek bildiğimiz pigme ırkı oluyor.Malezya, Amazon, Afrika da yaşana pigme halklarına ait ne kadar çok bilgi bulabilirsem o kadar iyidir. Ama benim için en önemli olan bu insanların gerçek çekilmiş fotoğraflarını bulmak.Bu konuda bana kaynak verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 googlede aratsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 İlk yaptığım iş oydu ama bir iki resim (onlarda çok dandik) ve bir iki cümlelik bilgi veren site dışında bir şey bulamadım.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 http://images.google.com.tr/images?svnum=100&hl=tr&lr=lang_en&q=pygmy&btnG=Ara http://en.wikipedia.org/wiki/Pygmy google grafiklerinde ilk sayfasında bir kaç tane işine yarayabilecek resim var, wikipediada da biraz bi bilgi var sanırım az da olsa işine yarar[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Fantomun sadık hizmetkarlarıdır yazabilirsin. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 rahan verdigin linkteki 3. resimden mi bahsediyosun yoksa :D[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 http://www.sydneyline.com/Pygmies%20Extinction.htm[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 nasi ya simdi tiklayinca 5. resim oldu surekli degisiyo enteresan neyse bahsettigim ustsuz kizdi :))[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah [Bu mesaj green_martian tarafından 12 Aralık 2004 13:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Hay allah işte pigme diye arattırdığımdan ben pek birşey bulamıyormuşum demek :) Şimdi biraz daha kaynak arttı çok teşekkür ederim. Ama bunların böyle vahşi insan dahi yiyenlerinin bir fotosunu bulabilsem bayağı iyi olacak benim için.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ha evet o da ilginç bi pigme incelemeye aldım. aslında gidip doğal yaşamı içerisinde incelemek vardı da neyse artık..[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Doğal şartlarda bu vahşilerin fotosunu çekmeyi başarıp 5 dakka yaşayabilen fotoğrafçı sanırım olmadığından hiç bir zaman vahşi olanların fotolarına ulaşamayabilir :( :)[signature][hline]My Honour is My Life [Bu mesaj lancelotdulac tarafından 12 Aralık 2004 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 yok ben bol bol yaklaştım greenin bahsettiği pigmenin benzerlerine ama fotoraf çekmeme izin vermediler. =([signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 12 Aralık 2004 13:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 :):) Onlar çok daha vahşi oluyor mümkün ise çok yaklaşmayın :P :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: Absolut, 12 Aralık 2004 13:04 tarihinde demiş ki: Fantomun sadık hizmetkarlarıdır yazabilirsin. :) Hahaha !! Bu adam bigün beni öldürecek[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bende vahsiyim ama pigme deilim niahaha yaklasmayın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 o grafiklerin 3. resimini ben de incelemeye aldım..[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar