Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 kardeşim madride erasmusa gitcek, haftasonu uçuyo. ama değil bölümden okulundan bile giden yokmuş bu dönem. madrid civarında yaşayan veya erasmus hedahodo yapan var mı? bir hafta falan hostelde kalıp eve çıkcak veya hazır eve gircek ama bulabilir mi artık 1 haftada bilmioz bi de hat ne alsın en ucuz net falan hangisindedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 okul vermiyomuş yurt, o bakmıştır fb gruplarına da patiye de aç bi konu dedi açtım öyle random. şu an madridte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 valla ben Madrid değil de Valencia'da yaptım erasmusu. ben de evde kaldım. 1.5 hafta filan sürdü. internetten youth hosteller arasın. güzel vardır illa. o hostellere hep erasmuslular gelir. valencia için bir web sitesi vardı ev bakabildiğin. genelde hep genç, öğrenci veya erasmusluların ev/ev arkadaşı aradığı. hostellerde vardır bilgi. rahat olup pat diye gitsin. o da bir deneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar