Obscura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 almanyada derbi niteliği taşıyan bi maç diebiliriz münih zirvede ama istikrarsız stuttgart ise fena oynamıyor.. münih 4 maçtır kazanıyor stuttgart ise son 4 deplasman maçında sadece 1 beraberlik alabilmiş kahn abidik gubidik goller yiyor sürpriz bir sonuçla sahadan ayrılabilir stuttgart görüşleriniz? :)[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 stutgart uefada iyi ama bayern i yenemez..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 berabere biter[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bayern kendi sahasında vermez bence bu maçı. nitekim 30dk 0-1 :P[signature][hline]i love this game! tractor pulling [Bu mesaj Fistan tarafından 11 Aralık 2004 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 4 4 biter bu maç[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 son 10dk da 5 gol olursa biter.. dk 80 1-2[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Bayern vermez bu maçı demiştim size :P Vermedi ama alamadı da. 2-2 S. Meissner 30" K.Kuranyi 65" C. Pizarro 67" P. Guerrero 89" [signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! [Bu mesaj Fistan tarafından 11 Aralık 2004 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: uncla, 11 Aralık 2004 14:36 tarihinde demiş ki: berabere biter :tup:[signature][hline]R+ [Bu mesaj uncla tarafından 11 Aralık 2004 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 pizzaro adamımsın :).[signature][hline]Fm veCmTurk Orta Doğu Balkanların En iyi Managerlik Sitesi Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Çok güzel maç oldu[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 owen harg. in frikiğini gol sanmaları ilginç oldu, tvdeki skor tabelası da 1 - 1 yazdı, düzelttiler sonra.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 birinci ben maçı izledinmi canlı?[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ben bu werder ve schalke yi parçalarım yatırdılar beni id..aa da :<[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: uncla, 11 Aralık 2004 23:27 tarihinde demiş ki: birinci ben maçı izledinmi canlı? canlı mıydı bilmiyorum. ntv de 3 dakka izledim, onda da bu olay oldu.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
david_beckham Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bence stuttgart maçı farklı alırdı..maç 2-0 iken kuranyi çok musait bi topu dışarı attı...tabi maçta oliver kahn klasiği seyrettik...topu elinden kaçırdı kuranyi de affetmedi...ama dediğim gibi kuranyi atsaydı maç kompuştu...ayrıca bi tane de ballack boş kaleye gol atamadı...bence maçın yıldızı owen hargreaves idi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 allah fb topigi sandım [Bu mesaj slayerrr tarafından 12 Aralık 2004 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 kuranyi'de müthiş adam bi kaç sene içinde avrupa'nın çok büyük takımlarından birine gidebilir[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar