Cons Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 pazar alanından banlıyım taşırsanız sevinirim. fifa 13 dvdsini kırdım 14 ü almıcam o yüzden satıyorum. içinden çıkan kolu kırdım onun yerine pc uyumlu olan var. fifadan başka bişey oynanmadı geçen sene aldım hepsiburadadan. tertemiz cillop gibi. kutusu mutusu herşeyi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 kol neyse de dvdyi nasıl kırdın arkadaş ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 cikarttim kirip cope attim sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Belli ki FUT'ta veya Seasons'da ya bağlantı kopmuş saçma sapan bir yerde ya da haketmediği bir mağlubiyet almış. Tüm FIFAcılar yaşıyor bu kırma olaylarını. Allah kurtarmış kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 ahah ben de ondan sordum. kafamda öyle bir senaryo canlandı. kesin kaybedince falan kızıp kırmıştır diye. PC'de dijital satın alınca yaşamıyorsun. onun yerine gamepadi falan fırlatasın geliyor, daha beter. yatacak yerin yok EA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 fifayı bıraktım daha mutlu bir insanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 silebiliriz bunu aslında ama kim silcek fdbdfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar