Sanguin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Şu linkten; Panasonic teknik detayları alabileceğiniz hiç kullanmadığım cihazımı satıyorum. Bana bir firmadan hediye olarak geldiydi. Kendi makinem var o yüzden hiç kullanmadım. Hiç kulanmadığım için çiziği vs yok. Bildiğim kadarıyla bu özelliklerde cihazlar 300 tl +, ben 200-250 arası bir fiyata İstanbul içi elden teslim ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Daha ust modelleri 250-300 arasinda? 150 veren cikarsa sat bence. Edit: 100 veren bile kabul olsun :) http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/panasonic-lumix-dmc-fs40-14mp-2-7-93611328 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Ne yaptın az önce sen mi koydun bu ilanı? :) Başlık açmadan kontrol ettim böyle bir ürün yoktu, doğrudur. Varsa ilegilenen mesaj atar. Yalnız o ilan bir acaip geldi bana, hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Yok birden fazla var ust modeller daha kolay bulunuyor seninki eski kaliyor o yuzden o model zor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar