Killer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Kurumu : İSTANBUL KADIKÖY 061 NOLU AİLE HEKİMLİĞİ BİRİMİ Adresi : SAHRAYICEDİT MAH.FERİTBEY NO:16 D:1-2 abi şurdan taşınmıştı bu yetolar sorgulama sitesinde hala eski site yazıyor nerede olduğunu bilen var mı ? acıbadem hastanesinin orada olduğunu duymuştum kapanmadan önce de yarın sabah gitmem lazım. bilgi pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 -------------- lan bu asdfgasdgfd çok afişe ettim kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 arka sokaktasın o zaman bizm asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 halk sokak'ta var bi tane aile hekimliği (bilmiyorum sahrayıceditte başka var mıdır) kaç no'lu olduğunu hiç hatırlamıyorum ama ya, halk sokağı maps'ten bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 sabaha kadar bulunuz plxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 üst kurumun tel 0216 414 64 72 bunlar bilmiyorsa kimse bilemez zaten ayrıca google bişeler dio https://www.google.com/search?utm_source=b&utm_medium=&from=&uid=&q=sahray%3F+cedit+asm#q=sahray%C4%B1cedit+aile+sa%C4%9Fl%C4%B1%C4%9F%C4%B1+merkezi&safe=off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 bi de eczaneler bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar