Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Şimdi bir yerde gördüm konu açılmış antrikot aldım ama olmadı diye. O zaman tuto yazalım hazır geçen gün yapmışken. Önce bir kapta şu 3 malzeme karışıyor; 1 yemek kaşığı hardal 1 yemek kaşığı zeytinyağı 3 yemek kaşığı beyaz şarap bu karışımda etleri oda sıcaklığında 10 dkk dinlendiriyoruz. sonra 2 adet arpacık soğanı dilimleyip, 4 veya 5 yemek kaşığı olacak kadar da etsuyu hazırlayıp (ben 1 su bardağına 1 tatlı kaşığı etsuyu koydum ama yarısı çöpe gitti) kenara koyun. bir tava (demir olmasa daha iyi bu sefer) ısıtın, içini yağayın zeytinyağı ile. etleri pişirin. 4 er dakika ya da yeterince kızarana kadar. sonra etleri bir tabağa alın. etleri kızarttığınız yavada 1 dakika kadar çevirin arpacık soğanı. üstüne marine olarak hazırladığınız sosu, 2 kaşık kadar daha beyaz şarap, hazırladığınız etsuyunu dökün. bu arfada bir spatula ile tavanın dibini kazıyıp sosa katarsanız daha iyi. bundan sonra sıvı daha sos kıvamını alana kadar pişirmek. sonrasında etleri yine tavaya alıp o sos içinde çevirin ve servis yapın.
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Fin said: fotosuz tuto (td) dur olacaktı foto. :(
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 walla hiç gerek yok ya yağa sosa mosa çok kızgın ızgara tavasına atıyosun eti 1 dk 1dk her 2 yüzü sonra kısık ateşe alıp 2dk 2dk her iki yüzü pişiriyosun sonuç:
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 soslu da sossuz da güzel abi kırmızı et edit: ayrıca az foto varmış idare edin.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 beyaz şarap sos değil, terbiye etmek için
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Sos abi. Okumadin galiba yaziyi. Marine sonrasi o marine sosunu ve ekstra şarap ekliosun sosa.
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 et kültürünüz yoksa iskender yiyin et'e tuz dışında bir şey atılmaz sonradan belki kekik karabiber hadi en fazla domates, patates
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Şu vakte kadar sadece "viskiye buz bile atılmaz" cılara gülüyordum sağolasın forgiver
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 et pişirirken sosu yakıyorsun daha mı lezzetli oluyor
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Şu yukarıdaki tarif vejeteryan olmak isteyenler etten nefret etsin diye forgiver. Senin gibi etin iyisini et gibi yemek isteyenler denemesin
kek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 abiler etin çürütülmesiyle ilgili hiçbişeyden bahsetmemişsiniz ama. çürümemiş etin tadı güzel olmaz.
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 eti hayvandayken yiyeceksiniz arkadaşlar hayvan da canlı olcak gidip kuzuyu kemirceksiniz hayvan öldükten sonra etin lezzeti kaçıyor.
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 daha kuzu oluşmadan ye............. koç babasının ....
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=xaMC4AMTVgk
Öne çıkan mesajlar