Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 4. Hafta | Galatasaray - Antalyaspor | 13.09.2013 20.00

unity

Öne çıkan mesajlar

holy olaya niye eller kollar yapışık karşı kaleye doğru hazır olda duran defans oyuncusu ile bitiş çizgisine kafasını uzatan atlet misali ileri uzanan forvet oyuncusu gibi bakıyorsun onu anlamadım. bu tarz ofsayt futbolda göremiyoruz.

bacağın nerdeyse sende ordasın. ofsayt çizgisini de krampon ucundan çekiyorlar. ayaklar aynı hizada oluyorsa doğal olarak gövdelerde büyük oranda aynı hizada oluyor. şurda hepimiz futbol izliyoruz. başı veya omzu azıcık önde diye ofsayt denilen pozisyon görmedim. hep ayağı baz alıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

Ofsayt nedir ? Hangi Durumlar Ofsayttır Hangi Durumlar Değildir ?

FIFA Genel Sekreteri Urs Lins imzasıyla ülke federasyonlarına gönderilen 968 nolu sirkülere göre, ofsaytın tanımı,

Ofsayt pozisyonunun tanımında, 'rakibinin kale çizgisine yakın', kafasının, vücudunun veya ayağının herhangi bir bölümünün rakibin kale çizgisine toptan ve ikinci son rakipten daha yakın olduğu anlamına gelmektedir. Kollar bu tanıma katılmamıştır. Futbol baş, vücut ve ayaklarla oynanır. Eğer bunlar rakibin kale çizgisine yakınsa orda potansiyel bir avantaj vardır. Yalnızca kollar rakibin ilerisindeyse, kazanılacak bir avantaj yoktur şeklinde yapıldı.

şunu da koyalım da bazı arkadaşlar ihtiyaç duyuyor anlaşılan
adam kuralı bile koymus hala konusan var. beni liebeyi destekliycek konuma dusurdugunuz icin hepinizden utanıyorum resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış transfer politikasının cezısını çekiyoruz resmen.daha geçen yıldan belliydi 6+0 olacağı buna rağmen aldığımız tek türk oyuncuyuda yolladık.hani kalitesiz yabancımızda yok ki.hepsi çok rahat 11 oynayabilcek oyuncular ama yedek kulübesine bile koyamıyoruz adamları.aydına,emre çolak a ve sabriye kaldık resmen
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

yanlış transfer politikasının cezısını çekiyoruz resmen.daha geçen yıldan belliydi 6+0 olacağı buna rağmen aldığımız tek türk oyuncuyuda yolladık.hani kalitesiz yabancımızda yok ki.hepsi çok rahat 11 oynayabilcek oyuncular ama yedek kulübesine bile koyamıyoruz adamları.aydına,emre çolak a ve sabriye kaldık resmen

transferi tam olarak beceremiyoruz da
6+0 la alakası yok
5 yabancıyla çıkıyoruz
geçen sene de yekta emre aydın engin (of içim daraldı) vardı bu sene de var
geçen sene snijder->ambrat değişiyordu bu sene onu yapamıyorsun

riera yı satmadın
pintiliğinden 25 maç oynarsa kontrat yenilir maddesine istinaden adamı bile bile oynatmıyorsun

o zamna paun kaybedince ağlamaycaksın
sezon başında konuş gönderemediysen maç başısını yükselt şu 25 maç maddesini kaldıralım de olsun bitsin
alabilceğin bürsürü yerli vardı yine paraya kıymadın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...