serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Terim'den sonra çok net basın yükleniyor. Bunun dışında hep Terim karşıtı olduğu bilinen Öztürk bile Terim tarafına geçmiş sallıyor. İlginç cidden. Hani normalde yönetimi suçlayacak olsam bile Terim'in gidişi sonrası olanlar vs gösteriyor neyin ne olduğunu. O yüzden içim rahat.
khala Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Terim karşıtı? Fatih Terim'i takıma Adnan Öztürk ve Ali Dürüst getirdi.
Esh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 No name adamlar abi bunlar ya. Kim abi adnan ozturk, ali durust falan. Neyin baskani olabilir bu adamlar?
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Öztürk Terim karşıtı idi tabi. Daha doğrusu geçen sene filan sanki Terim'in bu her şeyi ben bilirim ben yaparım minvalindeki hareketlerine karşı açıklamalar yapmıştı. Dürüst ve Albayrak getirmişti Terim'i, ben Öztürk'ü hatırlamıyorum.
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ya şöyle bi 3-4 maç seri galibiyet alsak kopenhag maçlarındanda en az 4 puan çıkarsak herkes susacak ama işte buldular bizi böyle gelen vuruyor geçen vuruyor.
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 işte kopenak ta vurursa o zaman gg oluruz :D
Esh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Bu futbolla vurmamasi gibi bi ihtimal var mi? Hani maca daha 3 hafta falan var, toparlanir belki
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 juve de 8 atacaktı ona bakarsan o işler yaş
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 devre arası drogba da gidiyor.hadi bakalım lig de 5.sıraya yelken açarsınız ufaktan ufaktan.
khala Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Albayrak takım-yönetim arasındaki köprü konumundaydı, futbol camiası ile iyi ilişkileri olduğu için alınmıştı yönetime. Şahsen yönetimde Şükrü Ergün ve Adnan Nas gibi denyolar olacağına Ali Dürüst ve Adnan Öztürk gibi camianın önde gelen isimlerinin olmasını tercih ederim. Şimdi önüne gelen başkana ve kulübe ileri geri sallıyor. Tabi "asaletimiz bize yettiği için" cevap veren yok.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 blackhavvk said: devre arası drogba da gidiyor.hadi bakalım lig de 5.sıraya yelken açarsınız ufaktan ufaktan. Nereye?
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 sözleşmesi bitiyor adamın.haberleri okumadın mı
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Bu arada Albayrak'ı Terim'in de istemediği konuşuluyordu özellikle ikinci sene. Zaten cezalı olduğu maçlarda tribündeki davranışlarından bir şeyler anlaşılabilir. Bunun yanında sallatana bakacaksın abi. Aslolan Galatasaray diyip sonra "ama" diyorsan bitmiştir zaten. Ağza sakız ediyorlar şu sözü ama piç ettiler resmen.
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 blackhavvk said: sözleşmesi bitiyor adamın.haberleri okumadın mı Sezon sonu bitiyor sözleşmesi.
khala Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Drogba'nın kontratı sene sonunda bitiyor, az fotomaç okuyacağınıza federasyonun sitesine girin bakın.
khala Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 serjuhan said: Bu arada Albayrak'ı Terim'in de istemediği konuşuluyordu özellikle ikinci sene. Zaten cezalı olduğu maçlarda tribündeki davranışlarından bir şeyler anlaşılabilir. Bunun yanında sallatana bakacaksın abi. Aslolan Galatasaray diyip sonra "ama" diyorsan bitmiştir zaten. Ağza sakız ediyorlar şu sözü ama piç ettiler resmen. Fazla beyaz futbol izleme serjuhan ya, ROK ne diyorsa buraya onu yazıyorsun :).
Esh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Blackhawk down espirisi uzun yillar devam edecek gibi gozukuyor
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 said: Yaşı ile birlikte performansı da ileri giden Drogba, 'Amerikan rüyası'na kapıldı, sözleşme yenileme planı gerçekleşmedi. Cimbom'un yeni teknik patronu Mancini'nin de 1 yıl daha çalışmak istemesi üzerine Fildişili yıldızın sözleşmesini yenilemek için harekete geçen yönetim, büyük şok yaşadı. ABD'nin New York takımı ile prensip anlaşmasına vardığını dile getiren Drogba'nın, "Üzgünüm, kalamam" yanıtını verdiği ve yönetimin alternatif isimlere yöneldiği dile getirildi. 1 yılı ben devre arası geldi 1 yıl + 2013-2014 devre arası diye anlamıştım.vay anasını http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2013/10/05/drogbadan-cimboma-buyuk-sok
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 khala said: Albayrak takım-yönetim arasındaki köprü konumundaydı, futbol camiası ile iyi ilişkileri olduğu için alınmıştı yönetime. Şahsen yönetimde Şükrü Ergün ve Adnan Nas gibi denyolar olacağına Ali Dürüst ve Adnan Öztürk gibi camianın önde gelen isimlerinin olmasını tercih ederim. Şimdi önüne gelen başkana ve kulübe ileri geri sallıyor. Tabi "asaletimiz bize yettiği için" cevap veren yok. Takım kotu gittigi icin saldırıyor millet. Eskiden saldırmıyo olmalarının sebebi Ali'nin, Adnan'ın yönetim'de olması değil.
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 aliyle adnanın olması ve aysal ı göndermek şuandaki saldırının sebebi. adnan kendi hevesli koltuğa başından beri,
Öne çıkan mesajlar