karatan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Yaz boyunca pek spor yapma fırsatı bulamadım. Halı saha maçları ve yüzme konusunda beklentilerimi karşılayamadım pek fırsat olmadı yani. Kış boyunca bari bir şeylerle uğraşayım diyorum. Haftada bir havuza gider 600mt yüzerim diyorum(belki zamanla artar) ayrıca ağırlık kiti alayım düzenli çalışayım diyorum. Salona da gidebilirim ama biraz eringen bir adamım üşenirim hemen. En iyisi evde düzene bağlayıp çalışmak diyorum. Sizlerden istediğim böyle kargosuz ucuz ya da beleş 50 kilo civarı ağırlık kiti satan bir yer var mı bildiğiniz uygun fiyata. Epey baktım sitelere ama uygun bir şey de yok gibi. 2 dambıl bir halter demiri olsa bana yetiyor. Dediğim gibi toplamda da 50 kilo olsa yeter. Aradığım şey şunun gibi: http://www.ikincielesya.com.tr/resimler/orjinal/1064dsc01556.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 www.hepsiburada.com www.hizlial.com kargoyu falan da ödüyor buralar, bol çeşit kitler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Oralara baktım da hani direkt spor malz. satış siteleri filan vardır daha ucuza diye düşünmüştüm. O sitelerde peki f/p ürünü diyebileceğimiz bir şey var mı acaba bilemiyorum ben. Pek de uzağım şu işlere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 yok mu böyle çarşı tarzı yerler bunlar için oralarda yarı yarıya bulursun markalı alacağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Ordu'da oturuyorum buralarda maalesef pek yok öyle mağazalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 daha ucuzu pek yok ya, ben yazın baktıydım hizlialdan aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 99 liraya 2 tane 10 luk olan dambıl aldım bugün tak çıkarlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 2 tane damacana alsan daha iyi olurmus hem susadıkça içerdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 daha salona gitmeden evde tüple çalışıyoduk heheeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 niye öyle dedin şimdi :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bos damacana da isini gorur sonra ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 şükrü bi dur allahını seversen zaten ortalık karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ben ciddi sordum lan niye öyle dedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 la şakasına dedim niye diyim, iyi yapmışın afsd hiç bi fikrim de yok spor malzemesi fiyatlarıyla ilgili sporun sporcunun yanındayız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Ne bileyim ya belki yakın zamanda alan birileri vardır bilgisi olan filan diye düşündüm. Neyse ben o dediğiniz sitelerden bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 http://www.bodylastics.com/ bodylastics, barfiks, dambıl bu üçünü al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 moriarty said: http://www.bodylastics.com/ bodylastics, barfiks, dambıl bu üçünü al. bodylastics gerçekten güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 gerçekten güzel olmasa önermezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Türkiye'de satışı var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 yok ama farklı yolalrla getiriyorsun işte. ben amerikadanistecomdan getirtmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar