Gallant Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Free weekend ayagina dun denedim biraz, guzel oyun ama yilbasi arifesinde alip almamak konusunda kararsiz kaldim. Acep ayni fiyattan indirime girer mi, yoksa daha da iner mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 %50 indirim yeni aldı sanmıyorum daha fazla alacağını yakın zamanda, olsa olsa yine bu kadar ya da %55 alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Summer sale den aldigimdan beri ara ara oynuyorum. Verdigim her kurusu fazlasiyla hak etti. DLC ile birlikte almistim, hem DLC li hemde DLC siz oynayip aradaki farki gormek istedim. Adamlar DLC isini de kotarmislar. Turu sevenler kacirmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Buna unofficial overwatch talon recruitment diye mod yapmışlar, nefis olmuş. https://www.youtube.com/watch?v=WARIktLTk90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar