Horrible Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Nescafe 3 in 1 Duman konserine giden oldumu.Offf manyak bişeysi ya çostuk giden varsa yassın ehehe çok eylenceliydi :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ooff bea bnde istdekine gitceem yaa o güzel insan kaan varken eplenmemek mümkün mü??!!of ya nasıldı kaan!?[signature][hline]welcome to the machine
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Adam ilk defa fazla çekmemiş kafayı :) Bayılmadığına dua ettik ama süperdi ççostuk valla gitmeyenler gitsin derim :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 gaza getirmeyin şimdi beni :)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Öne çıkan mesajlar