Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tam uykuya dalarken...

SbNN

Öne çıkan mesajlar

said:
Sphere, 11 Aralık 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
Madem herkes dalga geçti ben anlatıyım bu olayın nedenını.Arkadaşlar biz uyudugumuzda ruhumuz bedenımızden cıkar ve dolaşır .Bir anda uyandıkmıda ruhumuz icimize girer.biraz karmaşık anlattım ama anlamışsınızdır umarım.

buna ınanmamı beklemıosun dı mı..?[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sphere, 11 Aralık 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
Madem herkes dalga geçti ben anlatıyım bu olayın nedenını.Arkadaşlar biz uyudugumuzda ruhumuz bedenımızden cıkar ve dolaşır .Bir anda uyandıkmıda ruhumuz icimize girer.biraz karmaşık anlattım ama anlamışsınızdır umarım.

Ahahahah. Benim ruhum fahise, ben uyurken E5'e cikiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Dijital ortama highjack atlamada yaptı yani karabasan? Monitörümümü okuyor acabada hmm bu beni andı gece güzel bi korkutiimmi diyor?

Bu komik batıl inançlarla türkiye en fazla "sır kapısı" tarzı dizilerin çekildiği kendi gölgesinde korkan insanların yaşadığı bir memleket olacak..[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

For The Horde!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Hatta ekşisözlükten zebellahın yazısını okuyalım:

karabasan kabus degil, vucudun kabusa verdigi bir tepkidir. zira ruya sekansinda* vucut paralize olur, yani tam anlami ile "gecici felc" halindedir. normalde uyanmanin bir kimyasi, bi $ekli, bi hazirligi vardir (sabah ereksiyonu da bu degi$iklikler yuzunden olur mesela), ruya esnasinda uyanmak vucut icin beklenmedik bi$eydir (pek saglikli bi$ey de degil, ruya ya da kabus hep ortasinda uyaniyorsaniz bi doktora gorunun) hele hele kabus gibi bir a$iri ko$ul altinda aniden uyanmak tum planlari alt ust eder, bazi durumlarda bu paralize hal uyanikken de bir sure devam eder, gozler acik ve kipirdayabilir tabi, yani rem halinin uyanikliga sirayet etmesi soz konusudur.

yani: karabasan ani uyanma sonucu rem ko$ullarinin uyaniklikta devam etmesidir. normal bir ruyadan da ani uyansaniz olabilir ama genlde kabuslardan ani uyanildigi icin kabusla ilintili sanilir. rem ko$ullarini saglayan hormonlar kandan drene edilene dek devam eder. $ey gibi du$unun mesela bi kopek size dogru hayvan gibi ko$uyo isircak, adrenalin pompalandi kana hemen, ko$tunuz kactiniz, artik guvendesiniz, aa ama hala kabiniz hizli atiyo, kanda adrenalin var, hormonal faaliyetler refleksler gibi anlık tepkiler veremezler, cok da bilmsel bi yani yok yani. ama goruyorum ki prensip ve olayin dinamiklerine degil de yine beyincige, hipofiz bezine kitlenmi$ genclik, acaba hormonun adi ne, yahu ne onemi var hormon adinin, salgilayan bezin. ayrica beyincigin hormon salgilamasi da iyiymi$

bana hic olmadi, cok oldu, benimki yarim saat surdu gibi durumlarin da mevcut olmasi ziyadesiyle makuldur, zira vucudun verdigi bi tepkidir bu ve farkinda olmasaniz da bilincinizin uzerinde etkisi vardir, benim gibi rahat umursamaz bi adama omru boyunca olmamasi $iddetle muhtemel iken, gergin sinir sitres adaminina her gun olup 15 dakka surmesi de caizdir. ki$iye bagli $eylerdir bunlar, ha bi de lucid dreaming gibi yonlendirebilirsiniz isterseniz, uzatabilirsiniz isterseniz ya da sıkıldım deyip birakabilirsiniz, ha bir de: uyurken saga sola donebilirsiniz ama ruya ya da kabus esnasinda na ah, ha ben ortacagda ya$iyorum diyorsaniz lafim yok, inler cinler periler saygilar iyi gunler
[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

For The Horde!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 11 Aralık 2004 21:32 tarihinde demiş ki:
Ulan şu astral seyahate bi çıkmak nasip olmadı yaa.
Hep yolda kalıyorum.
yaaa yaaaa...

gün gelir karşılaşırız astral seyahatlerimizde[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi tek benmi uyanamıyom ne zaman bir düşme hissi yaşasam bi yere düşüp ölüyom rüyamda ben :D gerçi gördüğüm rüyaların %80 ninde ölüyorum bunun nedeni nedir acaba birde aynı rüyayı 5 6 kez görme olayı var bende :([signature][hline][b]Msn : [email protected]

Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P
Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D
Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Sosyal ağlarda paylaş

ben her gece rüya görüyorum ve sabaha hepsini anlatabilcek durumda oluyorum en ince ayrıntıya kadar ve genelde aynı rüyayı 3 4 kez görüyorum zap yapamıyom uyuz bişi :D[signature][hline][b]Msn : [email protected]

Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P
Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D
Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen bütün rüyalarımı detaylı hatırlarım ve de çok gerçekçi olur. Bazen uyanınca 3-4 sn şok geçiririm abartısız. O kadar gerçekçi oluyp yani.

Uykuya dalma anlarında genelde ya bi insan sesi falan duyarım ya da kapak kapama sesi falan. İlk başlarda acayip huylanıyodum da artık alıştım tınmıyo :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...