kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 elime bi mac geçti ama nasıl format atılıyo ? cd falan gerekmiyo sanırım. disk utility'e girdim ordan erase falan dedim bekliyorum şu anda ama umarım yanlış yapmıyorumdu. google'da da adam gibi anlatan bi allahın kulu yok. kim sorduysa forum sitelerinde bence yetkili servisle görüş karışma hiç vs vs yazmışlar vicdansızlar. ne para vericem lan troy'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 öyle olduğunu sanmıyorum valla, ben yeni mac mini almıştım onda ethernete bağlanıp öyle atabiliyosun falan filan diyodu kullanım kılavuzunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 senin ağzın ne diyo ne etherneti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 format c: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 http://www.apple.com/osx/recovery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 usbye yüklemek lazım her yerde internet mi arıcaz format için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 neyse uğraşamadım yeni bi admin accsi açıp, diğer kullanıcıyı sildim askdgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 bikaç gün içerisinde mac'e nasıl format atılacağını öğreneceğim. üşeneceğim kadar meşakkatli değilse yazarak anlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 elinin hamuruyla uğraşma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jatha Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 ya pingunun dediği, ya da app store dan hangi versiyon mac os x istiyorsan onu indir, bi dvd ye yaz. dvdden çalıştırdığında disk utility e gir, oradan bas formatı, sonra da aynı dvden yeniden kur. güzel oluyor. mavericks çıksın aynı aksiyona girişeceğim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 cdsiz format için: 1 adet flashdisk lazım 8gb yeterli. utility i aç > diski seç > restore sekmesine gel > indirdiğin sürümü source kısmına sürükle > destination a flash ı sürükle > sonra restore a tıkla. bu işlem bittikten sonra flashdisk hala takılı. bi res at. açılıştaki sesi duymadan bi önce alta bas (elmayı görmeden önce) macosx usb simgesine tıkla enter a bas > disk utility e gel > diski silmek istiyorsan > macintosh hdye erase de > disk silindi > reinstall osx > sonra alayına next next . bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar