Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gelinim olrusan sana altınlarımı veririm...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yurdum insanı bir kez daha yapay sarışınlarla dolu ve dinazorların golgesinde olan bir evin içinde dönen traji komik bir o kadarda ayıp olan olayların eşiiinde yine yine allah hepimize sabır versin...

Peki siz bu konmuda ne dusnuorsunu acep???[signature][hline]Sonsuza kadar uyuyan ölü değildir,tuhaf uzak zamanlarda:ölüm bile ölebilir..!
Mesaj tarihi:
Bu tür programlarda nedense hep bir şekilde console açıp kill yazasım geliyor[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 21 Kasım 2004 16:00 tarihinde demiş ki:
hayır yapmayın.. o evi bombalamayın.. yoksa her hafta ben neye gülecem.. kimlerle dalga geçecem ..

çokm kaliteli bir komedi programı o elleşmeyin..

Asadsadasdasd amauahu zuahau hakılsın[signature][hline]Sonsuza kadar uyuyan ölü değildir,tuhaf uzak zamanlarda:ölüm bile ölebilir..!
Mesaj tarihi:
chem iste bu ev için uretsin o nukleer el bombalarını bu ev kablonet binasından daha sakıncalı[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Mesaj tarihi:
show tv sanırım orda cıkıyo benimde konuyla ilgili bilgi sahibi olmam damatın adı Ata soyadı Turk bununla ilgili dava açmıslar ordan bılorum[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Mesaj tarihi:
Elenen Gelin(Elendiği An)= Evet Elendim Ama Onu Cok Seviyorum!!!!

Haftaya İçeri Bir Gelin Adayı Geri Cagrılıcaktırr..

Hafta Sonu Aynı Gelin(Eve Cagrılmaya Aday)= İçeri Girersem Onunla Evlenecegim...

Ve Gelin İçeri Girer...

İçerde Aynı Gelin= Yok Ya bu Damat Dışardan Gözüktüğü Gibi değil. Ben altınlarımı aliyim...

Semra Teyze= Tamamen duygusal Davrandım Bu Gelini Eliyorum.... Duygu=Golden[signature][hline]NotoriuS Demiski:
vallaha da billaha da dediin gibi yaptım oldu lem !
Saol. :)

Hestia Blackrose
Msn = [email protected]
En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir...
This is Dionysus
Bknz. Dionysus
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ehe başka program yokmu bööle kavga mavga gösteren..ben çok seviom ya..eheeeeee..bayılıyom..okula gitmicem bundan sora 7/24 elidor diil gelinim olurmusun, sana anne diebilirmiim, popsıtar, türksıtar, anadolu ateşi, bebege, ünnüner çiftii onnarı kaçırmicam artık hep islicem[signature][hline]Ebemünk - korkunuz...
O_o
----
Satılık Vivace Elektro Gitar
Mesaj tarihi:
Televizyonum yok bahsettiklerinizin adını bile duymadım. Kendi evrenimde yasıyorum resmen hehe mutluyum ne diyim =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
  • Yeni Oluştur...