NaTzaH Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Yurdum insanı bir kez daha yapay sarışınlarla dolu ve dinazorların golgesinde olan bir evin içinde dönen traji komik bir o kadarda ayıp olan olayların eşiiinde yine yine allah hepimize sabır versin... Peki siz bu konmuda ne dusnuorsunu acep???[signature][hline]Sonsuza kadar uyuyan ölü değildir,tuhaf uzak zamanlarda:ölüm bile ölebilir..!
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 yakın evi[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
screamer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Bu tür programlarda nedense hep bir şekilde console açıp kill yazasım geliyor[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 *!kapıyı çarpar giderim.. gelin olduğun geceee*[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 o evi bombalamak lazım[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma..
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 boyle bi yarisma mi cikmis?[signature][hline]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta... BAAL'lı patileri pmden bekliyorum...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 hayır yapmayın.. o evi bombalamayın.. yoksa her hafta ben neye gülecem.. kimlerle dalga geçecem .. çokm kaliteli bir komedi programı o elleşmeyin..[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
NaTzaH Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: BabacumMostors, 21 Kasım 2004 16:00 tarihinde demiş ki: hayır yapmayın.. o evi bombalamayın.. yoksa her hafta ben neye gülecem.. kimlerle dalga geçecem .. çokm kaliteli bir komedi programı o elleşmeyin.. Asadsadasdasd amauahu zuahau hakılsın[signature][hline]Sonsuza kadar uyuyan ölü değildir,tuhaf uzak zamanlarda:ölüm bile ölebilir..!
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 chem iste bu ev için uretsin o nukleer el bombalarını bu ev kablonet binasından daha sakıncalı[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 hangi kanal?[signature][hline]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta... BAAL'lı patileri pmden bekliyorum...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 semra hanim gibi birinden altin alacagima... :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 67)
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 show tv sanırım orda cıkıyo benimde konuyla ilgili bilgi sahibi olmam damatın adı Ata soyadı Turk bununla ilgili dava açmıslar ordan bılorum[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
keeddii Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Hasretle kızların birbirine gireceği anı bekliyorum belki ozaman program tamamen kaldırılır tvdeki görüntü kirliliği birazda olsa engellenmiş olur:)
Dionysus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Elenen Gelin(Elendiği An)= Evet Elendim Ama Onu Cok Seviyorum!!!! Haftaya İçeri Bir Gelin Adayı Geri Cagrılıcaktırr.. Hafta Sonu Aynı Gelin(Eve Cagrılmaya Aday)= İçeri Girersem Onunla Evlenecegim... Ve Gelin İçeri Girer... İçerde Aynı Gelin= Yok Ya bu Damat Dışardan Gözüktüğü Gibi değil. Ben altınlarımı aliyim... Semra Teyze= Tamamen duygusal Davrandım Bu Gelini Eliyorum.... Duygu=Golden[signature][hline]NotoriuS Demiski: vallaha da billaha da dediin gibi yaptım oldu lem ! Saol. :) Hestia Blackrose Msn = [email protected] En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir... This is Dionysus Bknz. Dionysus
Ebemunk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ben bayılırım..her izleyişimde iqm biraz daha düşüyo belli olmuyo ama dimi..eheheheheheheeeeee...çok severim programları *!şıp şıp* pardon beynim damladı yere..pipeti olan varmı pipeti..kamış kamış..[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar
Ebemunk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ehe başka program yokmu bööle kavga mavga gösteren..ben çok seviom ya..eheeeeee..bayılıyom..okula gitmicem bundan sora 7/24 elidor diil gelinim olurmusun, sana anne diebilirmiim, popsıtar, türksıtar, anadolu ateşi, bebege, ünnüner çiftii onnarı kaçırmicam artık hep islicem[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 1- O paso bağıran kaynanayı taksim atatürk heykelinin parmağına oturtacaksın! 2-Yapımcılara akıl nakli yaptıracaksn[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!!
Ebemunk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 uzaklara uçtu o .ttiler onu.. ondan öyle oldu o[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar
Venator Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Televizyonum yok bahsettiklerinizin adını bile duymadım. Kendi evrenimde yasıyorum resmen hehe mutluyum ne diyim =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Ebemunk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ne yapımcısı tüm izleyenlerin beynini çıkarsan yeter nakille kasma sen[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar
Ebemunk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 kendinizi kapatmayın evlatlarım..sosyal olun açılın popsıtara katılın hadi türkiye arkanızda.[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar
Öne çıkan mesajlar