Mehanix Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 arkadaşlar ben single pek oynamıyorum.. ps3 den multiplayer oynarız diyen arkadaşlar videolar guzel gorunuyor open world sistemi fln varmış.. ekleyelim birbirimizi banka fln soyarız beraber:) #muhtesemalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Daha acildimiki? Ekimde aciliyor diye pre order iptal ettim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 nasıl ekimde acılıyor ya nası yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 muhteşem alp ne ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Xenocide said: muhteşem alp ne ya ahaha sallamıştım ole kaldı bi yıgın arkadas ekleyincede deiştirmeyim dedim:) bu arada oyun haftaya cıkıyor bildigim kadarıyla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar