Wolas Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Evin çeşitli yerlerine monitor koymam gerekiyor Wireless Monitor varmış detaylı bilgi verebilecek varmı ? tavsiye falan ana bilgisayardan alacak görüntüyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Wireless monitorden ziyade HD yayınları dahi takılmadan transmit edebilen aletler var. Onlar daha kullanışlı olabilir. Hem bağlı kalmazsın belli monitörlere. http://www.dark.com.tr/elektronik/media-center-aksesuar-kumanda/dark-kablosuz-hdmi-5ghz-1080p-goruntu-aktarim-seti.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 10m kapalı alan etkisi varmış ki benim koyacağım yer ile kasanın arasında 4 duvar falan var bu pek verimli olmaz bana gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 iş yerinde köprü olarak kullandığım bir modem vardı onu çaldım eve koydum mahalleye girince telefon bağlaıyor wirlessa güzel oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ha tabi modemden görüntü aktarımı yapabilecekmi o kafama takıldı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Evin 1-2 noktasında access point tarzı wirelessi yayma amaçlı cihazlar olursa sorun yaşayacağını zannetmiyorum. Bu wireless monitörlerde aynı şekilde haberleşmiyor mu zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 o kadar dalgayla kanser olursun 2 seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ben o dalgalarda surf yaparım bana vız gelir tırıs gider hem türküm hem kötüyüm bişi olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar