Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 ben bu konunun uzmanıyım https://www.reddit.com/r/incremental_games/comments/7hh9i3/best_of_2017_awards/ ancak şu var gerçekten çok başımı agrıtıyor bu tarz oyunlar. normal hiçbir oyunda hissetmediğim şeyleri bu tarz oyunlarda oluyor binbir rakamı takip etmekten herhalde. kittens tavsiyemdir oyunun ucu bucağı yok. groundgog muydu o oyunun tarzı farklı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 abi postu başlatan benim ne ara oynadığımı bile hatırlamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 paperclip bu genre'in en kotulerinden ya, veya ben beceremedim. cok zor bunlarin progressionini ayarlamak valla yapana helal olsun cookie cutter baya sariyordu diye hatirliyorum. hayat gibi hep "su upgrade'i yapsam tamam gerisi gelir" diyorsun, gelmiyor.. baska engel cikiyor millet baya begenmis demek ki ben becerememisim :D 100,000 clips created in 13 minutes 3 seconds| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Game.cookies = Game.cookiesEarned + ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 of abi neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar