Cafein Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mum evet mantıklı, çok mantıklı. PEkala, o zaman duran saat neyin nesi? "Alev'i sen öldürdün, neden öldürdün Alev'i?" diye bir Cüneyt Arkın alıntısı yapmadan geçemeyeceğim.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Tekrar okudum, bence katil uşak :)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 şöyle olabilir. saatin durmuş olduğu saat 12 dir. ve bulundukları orman trabzondadır.laz nasısa.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 saat icerde anladigim kadariyla, e oyleyse bu samsunlu niye evin icinde karanlikta dolasiyor ayrica arkadasinin odasina esyalarini toplamismi diye bakmak icin, gittiginden emin olmak icin girmis olabilir, saat kizin dedigi gibi 12 civari degilde 12 yi 2-3 saat gecmis ve saatde 1-2 arasi durmus olabilir, insan hissi iiste kizdan suphelenmistirde belkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: forgiver1, 08 Aralık 2004 18:39 tarihinde demiş ki: iki arkadaş varmış biri samsunlu diğeri trabzonlu ikiside bir ormanın içinde ıssız camekanı ve sadece bir yolu olan bir yer de yaşıyorlarmış. bir gün trabzonlu memleketine gidecekmiş gece 12'ye bilet almış samsunlu:"geceleyin gelir seni uğurlarım demiş" o gecede samsunlu discoya gidecekmiş o gece samsunlu kız arkadaşına saati sormuş saat 12 demiş kız samsunlu; "benim arkadaş memlekete gidecek onu uğurlıcam" deyip kızın yanından ayrılmış ve eve gelimş bakmış trabzonlu yok gitmişdir herhalde diye yatmış tam orada dışarıdan bir araba geçmiş ve ışığı duvar saatine vurmuş, samsunlu saatin durmuş olduğunu görmüş, hemen kalkıp trabzonlunun çekyatını açmış bir bakmış trabzonlu orada ölü yatıyor soru ise şu samsunlu trabzonlunun orada olduğunu nasıl anladı? Hmm şöyle bir düşüncem var bu trabzonlunun memleketine gitmesinin nedeni kendisini öldürmek isteyen bir grup adamdan kaçmak istemesidir. Bunun için en geç on iki gibi gitmesi gerekmektedir ve yolculuktan önce uyuyacaktır. Bunuda samsunlu bilmektedir, ve trabzonlu kendisini uyandırması için saati kurmuştur. Fakat saat durduğu için uyanamamıştır ve adamlar gelip bunu öldürmüştür. Saatin durduğunu gören samsunluda bunu düşündüğü için çek yata bakmıştır. Gerçi hikayey ait olmayan bilgi ekledim ama :p ciddi düşünürsek adamların burda trabzonlu ve samsunlu olmalarının bir önemi olmalı herhalde.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 IIıh Anason. Bak şimdi, 12 arabası demek, araba saat 12de kalkıyor demek değil mi? O zaman neden 12de uğurlamaya gidecek? Zaten gidene kadar araba gitmiş olur. Bunu yapan Trabzonlu olsa, ha laz işte dersin, Samsunlu yapıyor. İşte burada şüphem Samsunlu üzerinde. Kıza bunu uydurup, ayrılmak için bahanesini hazırladı. Sonra.... İşte sonrasını oturtmak lazım.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 yahu adam geç kalmış olamaz mı heh. Yinede şansını denemek için gitmiştir :p ayrıca bunun ifade olduğun nerde yazıyor, ya hikayenin kendisi bu ise? [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 09 Aralık 2004 02:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Ardeeth, Düşün Şendul varan 11 otobüsüyle Ankaraya gidiyor. Ben de uğurlayacağım. Ben sana soruyorum, "Abi saat kaç" diyorum, sen de "11" diyorsun. Ben kalkıp "Ha iyi gidip Şendulu uğurlayayım" dersem, sen "manyak mısın lan, herif gitti" demez misin? Aha demek ki Samsunlu yalancı, kendine mazeret arıyor, Trabzonluyu da oraya o koydu.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cydrean Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 duvardaki saat trabzonlunun ölüm saatiymiş. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Hmm dediğiniz gibiyse eğer bence durum şudur, samsunlu trabzonluyu öldürmek istemektedir ve aynı zamanda bu işten sıyırmak zorundadır bu yüzden başka bir yerdeymiş gibi kendini göstermelidir. Ama o saatlerde hem başka bir yerde olup hemde aynı zamanda adamı öldüremez, bu yüzden saati durdurur ve trabzonlunun geç kalmasını sağlar. Bu yüzden 12 civarlarında eve gider (ki böylece şüphe çekmeyecek bir hikayeside olur), trabzonlu saat durduğu için hala evden çıkmamıştır ve samsunlu trabzonluyu öldürür. Bu yüzdende nerde olduğunu bilmektedir.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 09 Aralık 2004 02:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Ardethim doktor watsonum. Benim de düşündüğüm şey bu. Ama o arabayı oturtamadım bir türlü hikayeye. Acaba samsunlu öldürdü, koydu onu oraya desek. Sonra araba gelince "Noluyor" diye kıllanıp mı cesedi kontrole gitti? VEya cesedin yerini değiştirmeye?[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 oda bir arkadaşın dediği gibi yalan olmak zorunda çünkü ormanın içinde ıssız bir yere araba neden gelsin? tabi eğer bu bir ifade ise yok eğer değilse durum şöyledir, adamlara yakın bir otobüs durağı yoktur, otobüs evlerinin önünden geçecektir. Normalde ordan fazla araba geçmemektedir bu yüzden ışığı görünce samsunlu refleks olarak bunun otobüs olduğunu düşünür ve saate bakar, otobüsün çoktan gelmiş olması gerekmez miydi diye. Sonrada eee öö...rüya gördüğünü sanıp gidip gerçekten trabzonluyu öldürüp öldürmediğini kontrol eder :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 09 Aralık 2004 02:51 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Ardeth tarafından 09 Aralık 2004 02:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Yada, Samsunlu kız arkadaşı saat 12 dediğinde zaten eve gitmek istediği için o dediğini bahane olarak uydurur. Daha sonra eveg ider ve yatar dışardan geçen arabanın ışığı içeri vurunca adam refleksif olarak bunun otobüs olduğunu düşünür ve saate bakar aynı zamanda aydınlanan saatin durmuş olduğunu anlar. Bu durumda arkadaşının herhalde uyuya kaldığını düşünür saat çalışmadığı için ve adamı kaldırmak için çekyatına gider orda adamı ölü bulur. tabi burda bi ek yapmak lazım, trabzonlu vampir olduğu için çek yatını tabut gibi kullanıp içinde kapalı halde yatarmış :D [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 09 Aralık 2004 02:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Beyler amma uzattınız. Katil benim.. Saatin pillerini trabzonluya yedirdim, ondan öldü. Soora samsunluya sinyal verdim farları yakıp. Olay bu.. Alla alla..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Dungeon uşak sensin yani? Yürü Ardethim Dr Watsonum, kelepçeleyelim kardeşi. Şaka bir yana, bence bu hikayede eksik veya yanlış bir şeyler var. Forgiver'ı tartaklarsak konuşur mu acaba?[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Hem uşağım hem kiralık katil.. Ne iş olsa yaparım abi.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Dungeon o zaman aşçılık da yap, bana bu saatte yiyecek bir şey bul. Ben de şu arabanın esrarını çözeyim. Arabayla mı geldin len çocuğu öldürmeye? O zaman farları niye yaktın?[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 saat 12 ye bilet almış birini uğurlamak için saat 12 de eve dönmezsin hele ki şehir içindeki diskodan ıssız orman içine minimum 30 dakikada gidileceğini var sayarsan durum iyicene berliginleşir. trabzonlunun orada olduğunu ise şöyle anlamıştır: saat ışık vurunca 12 yi gösteriyordur ki bu imkansız birşey ya duvar saati bozuk ya da kız arkadaşı yalan/yanlış söylemiş.duvar saatinin bozuk olmadığını biliyor bu durumda kız arkadaşı yalan söylemiş veya yanlış söylemiş oluyor, o da belki de arkadaşım uyuya kaldı diye kontrol edeyim diyor ve cesetle karşılaşıyor[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 samsunluydu heralde çekyatta yatıyormuş sanırm[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: aquila, 09 Aralık 2004 03:45 tarihinde demiş ki: dayanamadim artik bu kadar sacma mesaja gercegi acikliyorum katil giresunlu olan benim.emekte bana hamsi ayirmamis hipnalar.once trabzonluyu oldurup cekyata soktum,sonra arabayla eve girip samsunluyu ezdim.tabiki bunlari yaptiktan sonra arabanin icine samsunlunun kiz arkadasini koydum(tabiki onuda oldurdum).boylece ask cinayeti kivamina getirdim olayi.o da soyleki samsunluyu arayip "kiz arkadasin seni trabzonluyla aldatiyo dedim"sonra kiz arkadasini arayip "samsunlu seni trabzonluyla aldatiyo" dedim.sonucta samsunlu gidip trabzonluyu,kiz arkadasta ikisini birden oldurmus gibi oldu.peki ben bunu yaptiysam nasil kendim oldurmus oldum onu cozemedim.enteresan... :D[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bilmiyorum üstteki msgleri okumadım ama ..... Trabzonlunun çekyatı samsunlunun yatagından daha rahattır ama trabzonlunun titizlik hastalıgı vardır ve çekyatına başkasının yatmasına kıl olur....saatte öglen 2de durmuştur ve araba geçince samsunlu saatin gece 2 oldugunu zanneder ve artık çok geç oldu trabzonlu kesin trabzona gitmiştir bende onun yatagına uzanayım diyip çekyatı açar... not: bu arada trabzonluyu samsunlunun kız arkı öldürmüştür çünkü trabzonlu bu titizlik hastalıgından dolayı ..saçlarını elidorla yıkamadıgı için saçlarında hem kepek hemde dökülme problemi olan kızın eve gelmesine izin vermemektedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: sirnaber, 09 Aralık 2004 10:14 tarihinde demiş ki: yaa samsunlu öldürdüyse soru çok saçma oluyo, soru samsunlunun cesedin orada olduğunu nasıl anladığı üzerine..adam kendi öldürdüyse heralde bilcek. Gayet mantıklı. Sen birini öldürüp cesedini bir yere koyarsan, cesedin orada olduğunu nasıl bilirsin... E sen koydun işte, senden iyi kim bilir ki! Çok da mantıklı oluyor.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 trabzonlunun memleketi öbürtarafmiş.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 şimdi bu ev kaç odalı eğer tek odalıysa demekki 2side birlikte yatıyor bu yüzden de çek yatı bi açıyor bi bakıyor trabzonlu mortlinglik yani tek odalı olduğunu varsayarsak trabzonluyu bulması pek zor olmasa gerek:)[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar