BaaL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Telefon çok temiz, kılıfla kullanıldığından bırıl bırıl önü arkası. sapa sağlam çalışır durumda. UK Vodafone sim kilitli, gevey ile kullanılıyor ama bildiğiniz (ya da bilmediğiniz) üzere 4s lerin geveyi şuan ios7 beta sürümünü bile unlock ediyor, yani ios update etme sıkıntısı da yok, hattınızı takıp kullanabilirsiniz, kutusu ve usb kablosu ile gönderilecek.pasaport kaydı yaptırmadım. 70tl'ye aldığım gevey'i de içinde göndereceğim. fiyat : 800tl, pazarlık ve malbuş payı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 1750 lirası var arkadaşın dur summonlayalım belki alır sdf HarveyQuinn said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 hadi 750 yaptım fiyatı daha ne yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Octavarium said: 1750 lirası var arkadaşın dur summonlayalım belki alır sdf HarveyQuinn said: böyle summonlanmıyor ya. alıntıladığın şeyin içeriğinde değişiklik yapınca pm gitmiyür malesef :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 700 yaptım fiyatı sahibinden deki çakallar kapmadan son fırsat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 yok inmiyor daha bu fiyattan gidiyor sahibinden'den şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 sahibinden'de davaronun teki ilanda pasaport kaydı yapılmamıştır'ı göre göre alıp 1 hafta kullanıp "kayıt yaptıramıyorum" diye geri iade ettiği için tekrar satılıktır. çok temiz durumda telefon, gevey ile de 6.1.3 sorunsuz çalışıyor. 7.0 için 2-3 ay gevey beklemek gerekebilir. fiyatı 650tl yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 BaaL said: bırıl bırıl önü arkası hattınızı takıp kullanabilirsiniz pasaport kaydı yaptırmadım. davaronun teki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 bize bir şey anlatmaya çalışıyor galiba. bu arada telefon gideli çok oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 acaba alman vodafoneda geveysiz calisir mi? Calisirsa helalinden 550 vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar