Volfied Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 karakter girisi denmis bazilari sahneleri veya karakterleri yaziyo kardesim anlatsaniza nasil giriyodu da etkilendiniz, kuru kuru atmayin su mesajlari bi degeriniz olsun DOnnie Darko - Frank Wake up, Donnie I've been watching you... ve blur bi sekilde siluetini goruruz Frank in oldugu her sahne ayri bir gerilim yaratir, en beteri de Donnie nin karsisinda aynada gozukmesidir, hastasiyizdir Drew Barrymore un girisi de bi hastadir, o sinifa donerek girmesi falan beni benden gecirir, seviyorum lan benn bu kadini dedirtir[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days - Nerdboy from The Elder Scrolls Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ya şu 12 maymun çetesi midir nedir. Dün TRT1 de vardı izledim valla bi halt anlamadım.. Sonu çok kötüydü be[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: Xanthe, 12 Aralık 2004 02:59 tarihinde demiş ki: ama en iyi giriş Malkoçoğlu cuney arkındır:) +1 :D[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Vader derım sonra Final fantasyF X de Auron un ortama girşi stadyumda elınde masamune ıle offff ondan sonra Final Fantasy 8 de rinoa nın ılk cıkısı ve bıze elıyle ısaret vermesı unutulmazdır sonra final fantasy 7 ve sephıroth dıyorum annayan annadı :) Larry 7 dekı tum hatunların gırıslerı guzeldır :) LOTR da arwen ın gırısı ıle gandalf ın ıkıncı gelısı dıyorum Gelecege donus 2 de doktorun gelecekten komık kıyafetlerle gelıp coplerı karıstırması ve arabasına monte ettıgı kettle ın ıcıne cop doldurması Rocky 4 de ıvan drago nun gelişi Kenshinde hiko ustanın kenshinle tanıştıgı bolumdekı girişi ve"sen de kimsin" diye soran adama "kendımı ölülere tanıtmamın bir anlamı yok" cevabı[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar