aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 onu kim ister abi giymek, ben gotum gorulmedigi halde oyle bisey giymiyorum, yani demek ki tek mevzu gotun gorulmesi deigl. smaca cikarken donu duzelt, topa atlarken gotunden cikarmaya calis filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Remus said: Myshkin said: Yıllarca topraklarımızın arasında tek başına, kuşatmada kalmış bir şehrin feth edilmesi nasıl bu kadar büyük bir övünç kaynağı olabilir insanlara ya İstanbul o zaman dünyanın merkeziydi... Önemli olan orda bizansın çökmüş olması değil dünyanın merkezini ele geçirmiş olmamız. sakaysa komik diil, ciddi ise asiri komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 o donem dunyanin merkezi diyarbakirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 dünyanın merkezi Hoca sen herşeyi bilirsin.- Söyle bana Dünya'nın merkezi neresidir?Hoca, adamın niyetini hemen anlamış:-Tam bulunduğun yerdir, diye yapıştırmış cevabı.- "Aman Hoca! Nasıl olur?" demiş adam.Hoca kızar gibi yapmış. Adam! Sordun, söyledik.İnanmazsan alır cetveli ölçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Viktor said: Remus said: Myshkin said: Yıllarca topraklarımızın arasında tek başına, kuşatmada kalmış bir şehrin feth edilmesi nasıl bu kadar büyük bir övünç kaynağı olabilir insanlara ya İstanbul o zaman dünyanın merkeziydi... Önemli olan orda bizansın çökmüş olması değil dünyanın merkezini ele geçirmiş olmamız. sakaysa komik diil, ciddi ise asiri komik ya çok afedersinizde sokayım istanbula. fatih bilseydi bu kadar trafik olucak fethedermiydi burayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 uzun yoldan gitmemek icin fethetti zaten, etrafindan dolasmak zor oluyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar