DaidaFlu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 şu limon yağını bi deneyeyim ben. o değil taytın içine bir şekilde yol bulurlarsa asıl o zaman zıçtık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Daidaflu özelden mesaj atabilirsen yardım edeyim pireyi en iyi biz biliriz cengo çok fazla kapıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 kedi sevgisi öyle bi şey ki harika bir duygu yani. bu güzel mahlukata her baktığınızda nasıl da mağrur ve gururlu olduğunu, sokakta bin bir türlü pislik ve zorlukla mücadele ettiği halde o tüylerinin hala nasıl tertemiz ve yumuşacık olduğunu düşünürsünüz. kedi mırlaması en sevdiğiniz sesler arasındadır. ona nankör diyebilmek için canını sıktığınızda gitmesinden ya da ısrarla kölelik teklif ettiğinizde bunu tırmalayarak da olsa reddetmesinden daha fazlasının gerektiğini bilirsiniz. kediler sevilmek için yaratılmışlardır. bu dünyada bana göre kedilerin ekosistemdeki var oluş nedeni insanların onların tüylerine ellerini sürtüp mutlu olmalarıdır. ya da ben öyle yapıyorum en azından. bilge karasu'nun çok güzel tanımladığını düşünüyorum: “kedinin büyüsüne kapılanlar, genellikle, köpeklerin büyüsüne kapılanlardan farklıdır deyip geçeceğim. hayvan, bizim açımızdan, başka'dır. onun açısından bizim başka olduğumuz gibi… bu başkalıklar, pek güzel, bir arada yaşamayı öğrenebilir. kızdıklarında kedilerini, köpeklerini kendileriyle özdeşleşmiş sayanlar ne kadar yanılıyorsa, sevdiklerinde kedileriyle, köpekleriyle özdeşleşenler de bir o kadar yanılıyor diye düşünürüm. bir arada yaşayınca, ötekinin kaygısını taşırsınız elbet. ona dokunan size de dokunmuştur, onu sevindiren sizi de sevindirir. ama ötekinde kendi izdüşümünü aramak hiç gerekmez.” cocuklar icin cocugun olmadan anlamazsin derler ya, cengoyu sevmekte boyle bir sey. gercekten seviyorsan hayatinda buyuk bir yer kaplar, degeri cok fazladir. eve kedi sevmeyen birileri gelince ve odaya kapat diyen biri cikinca agzina agzina vurasin geliyor. burasi onun evi. rahatsizsan sen git. bir gece kasla goz arasinda evden ciktiginda gece gece sokakta onu aramanin nasil bir sey oldugunu sadece kedi bagimlilari bilir. bagimlilik derecesinde bir sevgi bu. cok sukur ki tekrar buldum onu. buldugumdaki o korkmus hali cok kotu bir duygu. bir cok insandan degerlidir ozetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Taytin icine bir sekilde yol bulurlarsa mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 moriarty dersine çalışmışın ama bunlar kediyi zaten sallamış kediden yürümemeliydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 topla topla gene var abi, bosverin ugrasmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 aa taytı görünce gerisine bakmamıştım, saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 bu arada erkeğim lan ben! hatun sanıp pire sorununa yardım ayağına kaldırılmaya çalışıldım resmeğn. erkek adam tayt giyemez mi ulan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 ALLAH BELANI VERSİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 ashashashdashdashdsdsjdsdashsdsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 beni ne uğraştıyosun lan o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 tayt giyen erkek ne amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 o degil asıl hatun topicini trollüyoruz diye mesajlar falan silindi off ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 ibneymiş daha kötü. kaç kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Asdfahshaj erkek çıktı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 sorun hatunsa hatun bağlanır abi sen pire sorunuma çare bul önce. :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 28 senedir hiç tayt giymedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 yeni üyelik sistemi getirdiniz kızlar nasıl mail atılır bilmiyo diye biz çekiyoruz TAYT BGİYEN ERKEK NE LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 abi erkeksen zaten pire geldimi zart diye osur kaçar o hay amk arkadaş yaa diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 lan tayt giymeyince süzgece çeviriyor kalleşler bacağı. hatundan istedim giydim ne var. tayt da mı giymeyah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Red said: moderator istifa son gelişmelerden sonra mesajları silinenler moderatore teşekkür etmeli DSFSFDGİŞASDİSDFSFDGDFGH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Oha yorgan yak denmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 gündüz bir topic vardı kardeş. kadınlar klübü .com dan bir kız açmıştı. sevgilisinin kıyafetlerini giyen adamın hazin sonu. onu oku derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 iki ucu boklu değnek lan. op'a bakıyosun kız şimdi bakıyon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 moriarty said: bilge karasu'nun çok güzel tanımladığını düşünüyorum: “kedinin büyüsüne kapılanlar, genellikle, köpeklerin büyüsüne kapılanlardan farklıdır deyip geçeceğim. hayvan, bizim açımızdan, başka'dır. onun açısından bizim başka olduğumuz gibi… bu başkalıklar, pek güzel, bir arada yaşamayı öğrenebilir. kızdıklarında kedilerini, köpeklerini kendileriyle özdeşleşmiş sayanlar ne kadar yanılıyorsa, sevdiklerinde kedileriyle, köpekleriyle özdeşleşenler de bir o kadar yanılıyor diye düşünürüm. bir arada yaşayınca, ötekinin kaygısını taşırsınız elbet. ona dokunan size de dokunmuştur, onu sevindiren sizi de sevindirir. ama ötekinde kendi izdüşümünü aramak hiç gerekmez.” <3 ne kitapsız, ne kedisiz <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar