DaidaFlu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 yaklaşık 1.5 ay önce ev arkadaşım yavru bi sokak kedisi getirmişti eve bakalım diye. bakamayınca başka bir arkadaşımıza vermiştik. neyse bundan 2-3 hafta sonra arkadaşın halısından bacaklara zıplayan bir şeyler farkedince anladım pire bulaştığını eve. ancak şöyle bir sıkıntı var. bu arkadaşlar kedi piresiyse evde kedi olmamasına rağmen niye hala burdalar? şu an tüm odalara bulaştı 2 hafta önceki kadar yoğun olmasalarda günde 5-10 tane görüyorum kolumda bacağımda yine. herhangi bi ilaçlama da yapılmadı sadece eczaneden ufak kutu pire tozu alıp dökdük oraya buraya. taytla oturmaktan da yıldım açıkçası. bildiğiniz sağlam bi ilaçlama firması var mıdır? üsküdarda oturuyoruz ev bodrum katı. :< edit: bu arada pireler bayaa ufak. daha önce köpeğim pirelendiğinde eşşek kadar pireler oluyordu. bunlar bayaa ufak çöp sineği gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 20 sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 bu konu acilmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 tayt <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Desenli taytlardan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 pire damlası damlatsan taytın üstüne işe yarar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 aktardan limon yağı alıyosun, suyla karıştırıp camsil şişesiyle fısfıslıyosun her yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 bir şey olmaz bence ya rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 tayt ile birlikte 30 sayfa diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Daidaflu saçında taytında pire var, topla topla gene var dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 taytın resmini koyarsa forum yıkılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 yumurtalar bulaşmış etrafa ilk getirdiğinizde işte, bebişler ortamlara yeni yeni akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 geyikli tayttır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 TAYT ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 1.5 aydır alışmışsınızdır bence pirelere devam edin yazık değilmi onlarında bir yuvası olsun hem tayt sıcak tutar önümüz kış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Tayt denmis. Kombiyi harladim sol el f5te sag el mesgul bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 fake çıkıcak : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Kiz bence mesajlari gorunce laptopu camdan asagi atip internet kablosunu kesmistir korkudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Resmen paticik kisvesi altinda kurtadamlar topluluguyuz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Pireliyim ona göre diye gelen biri vardı aynı kişimi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Cok gecmis olsun ablacim. Pire tozu satilir veterinerlerde. Onunla care bulabilirsiniz sikintiniza. Saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 mass wipe gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Evi pire bastı diye bir topak vardı o zannettiydim değilmis. O arkadas pirelerden kurtulamadı evi yaktı en son gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 moderator istifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar