paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 nedir ne değildir silebilirmiyim sistem dosyasımıdır değilmidir Çok feci yer kaplıo yardım ederseniz sevinirim bu arada paticik.com bölümünede açtım yanlışlıkla aynı topici kusura bkamayın göz dalgınlığı:([signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 sil gitsin.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 :) öyle dionda ya fıttırırsa bilgisayar[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hibino Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Sanal bellek sanırım o.. İstesende silemessn. Silsende bi dahaki açılışta yine yaratılır o dosya..[signature][hline]Hibinoyum, gururluyum. THC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 fittirmaz rahat ol, arkadas yazmis yukarda zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 açılın ben doktorum! (eğlenceliymiş ya bunu söylemek hehe =) ) System Volume Information system restoreun saklandığı yer, oraya erişememen ve silememen lazım, bunu silebilmek içün, Bilgisayarım-Sağ Click->Özellikler->System Restore (Sistem geri alma mı mıdır nedir)->Turn Off System Restore for all drives (bütün diskler için geri almayı kapat?) bunu yapınca o system restoreun boyutunun azalması gerek amma velakin bilgisayarı istediğin tarihe geri alamayacaksın.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 system volume da trojan var peki o dosyayı silmeden trojanları nasıl halledebilrim?[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar