Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 İyiki Dogmusum :))[hline]The-Hunter - Atlantic
civciv Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 sen iyiki dogmussun ama ben keske dogmasaydim.nice yillara.
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 nıce yıllara[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
KARAMURAT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 nice yıllara.[hline]Thief of Paticik
Manticore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 nice yılara,birazdan sanada balon verirler:-).[hline]It Is A Good Day To Die
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Doğumgünün kutlu olsun[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 aferım sana[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mutlu yıllar Aron. Iğnelere dikkat et, karpuzla aynı topice mesaj atma, yeni gelenler bölümünden uzak dur. =P
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mutlu Yıllar ...... Doğumgünü Çocuğu sana.....[hline]Kral Arthur efsanesinde yuvarlak masa şövalyelerinden biri. Söylentiye göre gücü güneşin konumuna göre değişirmiş ve tam öğlen vakti yenilmez olurmuş.
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Admin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Nice yıllar.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Sagolun hepinisden hediye istyom :P 19 olduk artık hadi hayırlısı[hline]The-Hunter - Atlantic
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 İyi ki doğdun. Sana... sana harun demek istiyorum.[hline]Ben akıllıyım.
THiM Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 sana da kutlu olsun[hline]Dünyanın En Hızlı Silah Çeken UT'cisi! Tek rakibi gölgesi...
Öne çıkan mesajlar