umuur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ben aslında yeni gelmedim. bundan iki yıl önce pati'de bir üyelik oluşturup sadece bir mesaj yollayıp ortadan kaybolmuşum. bu konu hakkında hiç bir fikrim. bugün ev içinde çok boşta kalınca bilgisayar başında oturup güzel bi' forum ortamı olmadığını farketmiştim. yaptığım araştırmalar sonucunda paticik.com takılınabilecek en güzel yerlerden biri olduğunu farkettim. başlangıçta da dediğim gibi aslında yıllar önce geldiğim yere tekrar geldim. Ama bu forumda benim için başlangıç bu mesaj. Buradaki ortam dışarıdan oldukça güzel gözüküyor. umarım içinde de öyledir. (bu arada kendi yolladığım mesajları nasıl görebilirim.) edit: mesajlarımı görmeyi öğrendim. mesajları nasıl silebilirim? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Hoşgeldin Çiğdem Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 welcome to hell Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 git buradan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 hoşbulduk arkdaşlar, yok mudur buraların bi kendine has olayları, bi bahsedin bize :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 chrome said: git buradan gönül koyarım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 nickinin üstüne tıklayıp bütün mesajları göster'e tıklarsan yolladığın mesajları görebilirsin hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 MasterHapLo said: Bu konudan sağ sağlim çıkabilirsen en az 1 sene barınırsın. Eski paticik zamanından beri yazan üyeler var mı? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 gönülü görüyorum, hakkıyı çıkarıyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 kimin feykisin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Saeros said: nickinin üstüne tıklayıp bütün mesajları göster'e tıklarsan yolladığın mesajları görebilirsin hoşgeldin teşekkür ederim :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 hoşgeldin bu arada Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Hoşgeldin. Umarım burada çok güzel vakit geçirirsin. :) Saygılar cabiria Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 NolaxThensbane said: gönülü görüyorum, hakkıyı çıkarıyorum hakkı rahmetine kavuştu. lütfen tekrar deneyin :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ip den baktım, istanbul moda diyor. noyan hoşgeldin.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Tuor_annare said: hoşgeldin bu arada hoşbulduk. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 chrome said: ip den baktım, istanbul moda diyor. noyan hoşgeldin.. noyan muhabbeti nedir arkadaşlar, cidden bi alakam yok. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 cabiria said: Hoşgeldin. Umarım burada çok güzel vakit geçirirsin. :) Saygılar cabiria hoşbulduk :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 umur unisex isim HG Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 pontipati said: umur unisex isim HG hoşbulduk, adaşımla bile tanışmamışken bir bayanda umur ismi olabileceğine pek inanamadım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ben anlamıyorum. att fake i yapıyorsanız. 10 20 tane resim ayarlayın tatlı tatlı sürün patiye. ismim de ceylin, asu, ezgi falan diyin. amaç att sa çözüm kız fake i arkadaşlar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 abi ben nasıl bi anda böyle t*şak konusu oldum ya. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ben inanabilirim galiba buket Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 88li ve avrupa yakasındaysan umur ismi mainstreamdi o aralar kız ben de duymadım ama hiç Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 istanbulda'n 3.sınıfa giderken taşındım. Denizli'de yaşıyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.