L'amante Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Merhabalar, Televizyon alacağım. Aşağıda link verdiğim iki televizyonu beğendim fakat bu televizyonlar dahili uydu alıcılı. Dahili uydu alıcılı televizyonlarda uydu alıcısı bozulduğunda televizyon gider deniliyor. Fakat bu özelliklerde dahili uydu alıcısı olmayan televizyon bulamadım. Siz ne tavsiye edersiniz? http://www.teknosa.com/urunler/110012641/samsung-42f5570-fhd-smart-led-lcd-tv http://www.teknosa.com/urunler/119961145/lg-42ln575s-dvb-s-fhd-smart-led-lcd-tv-teknosa-fil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 lg la620 var o fiyatlarda bi de haftasonu vatandan al teknosada pahali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 3d kullanmayacağım. o yüzden pek aradığım bir özellik değil. peki dahili uydu alıcısı hakkında ne düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Dahili uydu alicili tv alayım mı? Anlayan biri fikir versin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Ben kullanıyorum bir sıkıntı olmadı. Teledünya bağlattım çatır çatır izliyorum. televizyonun birkaç girişi var, içindeki alıcı bozulursa harici alıcı alıp devam edebilirsin kullanmaya. Alıcısız tv bulman daha zor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Evet alicisiz tv bulamadım zaten. Televizyonun içindeki uydu alıcısı bozulunca tv kullanilmaz deniliyor. Hatta vatan bilgisayarda da oyle dediler. Ama senin dediğin gibiyse sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 3D de artik default gibi bisey kullanmasan bile o dedigin tv lere ek bir masrafi yok 3D modellerin ayrica 100hz alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Fistan said: 3D de artik default gibi bisey kullanmasan bile o dedigin tv lere ek bir masrafi yok 3D modellerin ayrica 100hz alma Peki senin tavsiye ettiğin televizyonla bunun farkı ne? http://www.teknosa.com/urunler/110012614/lg-42la640s-dvb-s-3d-fhd-smart-led-lcd-tv-4x-3d-go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 rf giris var sanirim onda fazladan baska bi fark yok 100 tl pahali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar